PREMOŽENJE

Kaj na tej fotografiji počne Bill Gates?

Natisni0
Gates velikokrat preseneti.

Ustanovitelj Microsofta Bill Gates, ki ima na računu neverjetno vsoto denarja, je te dni presenetil s svojim dejanjem. Stal je v vrsti pred trgovino s hitro prehrano. 

Nekdanji zaposleni v podjetju Microsoft Mike Galos je fotografijo objavil v zaprti Facebook skupini, a se je hitro znašla na spletu. Galos je zapisal, da se tako obnašajo bogati ljudje, za razliko od bogataša, ki sedi v Beli hiši. 

PREBERI ŠE
Skromni bogataši: Imajo milijone, a živijo kot 'reveži'

Odzivi na fotografijo so pozitivni. Galos je zapisal, da je Gates zelo skromen človek, ki ne mara pretirane javne izpostavljenosti. Je pa prijateljsko naravnan in odprt človek. 

Eden izmed komentatorjev je celo opozoril, da Gatesa v bistvu nihče niti ne opazi, kar pomeni, da se odlično razume z običajnimi ljudmi. 

PREBERI ŠE
Kaj ji je kupil za diplomo?!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Niso vsi bogataši tako "normalni"

Lansko poletje smo tako poročali o bogataših, ki letujejo na hrvaški obali. Luksuzne jahte so na hrvaški obali stalnica, turistični delavci pa se okoli petičnežev močno trudijo. O nekaterih nenavadnih zahtevah bogatašev so tudi spregovorili. 

Predstavnica hvarske restavracije Gariful Ivana Vrselja je tako razkrila, da so letos gostili skupino arabskih gostov, ki si je sredi noči na svoji luksuzni jahti zaželela steklenico prav posebne tekile. Njena nabavna cena znaša 4.000 evrov, zahtevali pa so, da jim pijačo postrežejo takoj. "Steklenico smo odkrili v Zagrebu. Tja smo poslali helikopter in jo na jahto dostavili v res rekordnem času. Steklenice niso niti odprli, zanjo pa so odšteli 12.000 evrov," je dejala omenjena predstavnica restavracije.  

Da bi jim izpolnili želje, skupine zaposlenih delajo 24 ur na dan, vsak dan v tednu. Helikopterji in letala morajo biti ves čas v pripravljenosti, saj si ultra bogati zaželijo na primer nakupe v hrvaški prestolnici ... in sicer takoj. 

Kaj so še zahtevali? Preberite v spodnjem članku: 

PREBERI ŠE
Sredi noči od zaposlenih zahtevali (skoraj) nemogoče