PREMOŽENJE

Eurojackpot: Kam je šlo 90 mio evrov? Koliko smo dobili Slovenci?

Natisni0
Ste tudi vi nestrpno čakali na številke igre Eurojackpot? Ali ste morda med tistimi, ki ste danes, takoj ko ste se zbudili, šli preverit, ali ste novopečeni milijonarji?

Marsikdo med nami je sanjal, da se mu bo tokrat res nasmehnila sreča in da bo 90 milijonov evrov, za katere smo se lahko potegovali v igri Eurojackpot, njegovih. 

Izžrebane številke 19. kroga žrebanja igre Eurojackpot so: 5, 7, 15, 19, 29 ter 3 in 8. 

Srečneža, ki sta zadela vseh sedem številk, sta dva. 90 milijonov evrov si bosta tako razdelila, denar pa gre v Nemčijo in na Poljsko, je zapisano na spletni strani Loterija Slovenije. 

Več je tudi dobitnikov kombinacije 5+1. Kar 11 jih je. Vsak bo dobil slab milijon evrov. srečneži pa so listke vplačali: kar sedemkrat v Nemčiji, dvakrat na Češkem, enkrat v Španiji ter enkrat na Danskem. 

Zadetkov 5 je bilo 18, vsak zadetek pa je bil vreden 66.331,60 evra. 

V Sloveniji je bilo 21 zadetkov 4+1, ta kombinacija je srečnežem prinesla 160,10 evra. Koliko srečnežev pa je še med nami?

Eurojackpot, Slovenija
Eurojackpot, SlovenijaFOTO: Cekin.si

Ste tudi vi kaj zadeli? Preverite tudi v dodanem prispevku: 

Eurojackpot
Eurojackpot

 

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTARPravila za objavo komentarjev
PREKLIČI