PREMOŽENJE

Meghan Markle je prava zapravljivka

Natisni7
Po napornih mesecih, ko se je do osmega meseca nosečnosti udeleževala številnih javnih prireditev, je Meghan Markle končno dočakala čas, ko se lahko pred prihodom svojega prvorojenca sprosti. S Harryjem sta oddih vzela zares, saj sta se odpravila v Hamsphire, kjer sta za zgolj tridnevni dopust odštela vrtoglavo vsoto.

Meghan Markle in princ Harry sta v preteklih mesecih sicer kar dosti potovala, med drugim sta obiskala Avstralijo, Novo Zelandijo, Fidži, Tongo, Maroko, Meghan pa je sama odpotovala še v New York, kjer so ji prijateljice pripravile "baby shower", zabavo pred prihodom otroka, tokrat pa sta se podala v zgolj 100 kilometrov oddaljeni Hampshire, kjer pa sta vseeno zapravila pravo premoženje. Kot te dni pogosto poročajo številni britanski mediji, sta za tridnevni oddih v luksuznem hotelu Heckfield Place namreč odštela kar 38.000 evrov.

PREBERI ŠE
Meghan in Harry sta v prenovo doma vložila ogromno denarja

Meghan in Harry sta v hotelu Heckfield Place uživala v najrazkošnejšem apartmaju, za katerega sta odštela več kot 12.000 evrov na noč.
Meghan in Harry sta v hotelu Heckfield Place uživala v najrazkošnejšem apartmaju, za katerega sta odštela več kot 12.000 evrov na noč.FOTO: Profimedia

Kraljevi par, ki je ta teden na Instagramu s svojim novim profilom @sussexroyal podrl Guinnessov rekord, je v apartmaju lahko užival v pravem razkošju; med drugim sta lahko uživala na zasebnih terasah, kjer sta lahko uživala v pogledu na več kot 160 hektarjev gozda, poleg tega pa ima apartma tudi svojo jedilnico. Ker je Meghan tik pred porodom, med nosečnostjo pa je tako "pridno delala", jo je Harry po besedah tistih, ki so blizu kraljevemu paru, želel malce razvajati. Vse tri dni sta se zaljubljenca držala zase in tako uživala mir in tišino, ki sta ju v minulih mesecih najbrž še kako pogrešala.

PREBERI ŠE
Po objavi o noseči Meghan že padajo prve stave

Meghan Markle v tem mesecu pričakuje svojega prvega otroka.
Meghan Markle v tem mesecu pričakuje svojega prvega otroka.FOTO: Profimedia

Omenjeni hotel sicer izvira že iz 18. stoletja in se lahko pohvali ne le z zavidljivo zgodovino, temveč tudi s številnimi znanimi gosti, med zadnjimi sta tam prenočili Liv Tyler in Poppy Delevingne.

Za najcenejšo sobo je treba na noč odšteti 400 evrov.
Za najcenejšo sobo je treba na noč odšteti 400 evrov.FOTO: Profimedia