PREMOŽENJE

Sanja Grohar: toliko zasluži na Instagramu

Natisni0
Sanja Grohar je britanskim novinarjem razkrila, kako poteka posel na Instagramu in koliko zasluži s sponzoriranimi objavami.

Te dni je britanska spletna stran dailymail.co.uk objavila novico o Slovenki, ki živi in dela v Londonu. Sanja Grohar je namreč ena izmed vplivnežev na Instagramu, ki tlakuje trende tako po svetu kot Sloveniji. Njenim objavam sledi skoraj 100.000 ljudi, tako da si Sanja lahko s tako velikim številom sledilcev tudi primerno oplemeniti svoj bančni račun. 

Novinarjem omenjenega spletnega medija je razkrila, koliko zasluži s sponzoriranimi objavami. Gre za 45.000 evrov na leto. A to ni vse. Sanja je deležna tudi drugih ugodnosti, kot so brezplačni izdelki in usluge. Tako je na primer uživala v brezplačnih počitnicah v Mehiki, Španiji in Italiji ter tudi Grčiji. V dar je prejela tudi dve poročni obleki, ki sta bili vredni nekaj tisoč evrov. 

37-letnica, ki je pred kratkim postala tudi mama, pa priznava, da gre za tako lahko prislužen denar. Še posebej sedaj, ko ima doma dojenčka. Poudarja, da je njen sin sedaj na prvem mestu. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sanja je z objavami na Instagramu začela tako kot vsi drugi – bila je zabava, nato hobi, nato pa so začeli kapljati zaslužki. Sedaj zasluži toliko, da redne zaposlitve ne potrebuje. "Niti v najbolj divjih sanjah si nisem predstavljala, da bo to postal tudi posel," je dejala za omenjeno spletno stran. 

PREBERI ŠE
Nasvet, kako bo vaš blog uspešnejši od drugih

Danes priporočamo v branje tudi: 

PREBERI ŠE
Bi delali od doma? To pravi naša zakonodaja

PREBERI ŠE
Ste na dopustu in ste pozabili na ta rok?

PREBERI ŠE
Vroče je. In lahko nehate delati, če ...

PREBERI ŠE
Hrvaška: bi za sendvič odšteli 13,56 evra?

PREBERI ŠE
Regres za upokojence: 31. julija boste prejeli toliko

PREBERI ŠE
S 1. julijem višji otroški dodatek. Kateri socialni transferji se bodo še zvišali?