KARIERA

Ste nezadovoljni v službi?

Natisni
Si želite več od svojega življenja tudi na poslovnem področju? Vse, kar potrebujete, je, da se dobro opremite s pravim znanjem.

Vsi jih občudujemo, saj imajo življenjske veščine, ki jih potrebujejo za uspeh v poklicu ali v življenju nasploh. Vztrajnost, empatija, ekipno delo, sposobnost reševanja problemov in še in še. To so ljudje, ki so lahko samozavestni, zadovoljni in uspešni. Med njimi pa so tudi tisti, ki so si preprosto upali svoje življenje spremeniti na bolje. Pa vi?

Ste nezadovoljni v službi?

Se zjutraj zbudite slabe volje, ker veste, da vas čakajo službene obveznosti, ki jih že dolgo ne opravljate z veseljem. Mogoče je prišel čas, da si poiščete nove izzive, kot je napredovanje ali menjava službe. Ste ob tem podvomili vase? Nikar, saj potrebujete samo dodatne veščine, ki jih lahko osvojite, kadar koli želite, če si le dovolj želite.

Investicija v izobraževanje se vedno obrestuje.
Investicija v izobraževanje se vedno obrestuje.FOTO: Dreamstime

Iščete novo službo?

Iščete službo in se vztrajno prijavljate na zaposlitvene oglase, ampak vedno znova vam spodleti. Zgodba se ponavlja in sčasoma se začnete spraševati, če je težava v vas. Poznali ste odgovore na vprašanja, niste storili nobene večje napake, pokazali ste se v najboljši luči, ampak še vedno ni bilo dovolj. Delodajalci iščejo kandidate, ki imajo najbolj zaželena in koristna znanja na trgu dela, zato se investicija v kakovostno izobraževanje še kako obrestuje.

Najnovejši trendi na trgu dela

Trg dela se spreminja in samo najboljši so se sposobni dovolj učinkovito prilagajati spremembam, ki jih prinaša. Poslovni procesi zahtevajo nova znanja, poklice in uporabne veščine. Trenutno so najbolj iskana tehnološka znanja, razvojni menedžment, marketing in informatika.

b2 logo
b2 logoFOTO: Arhiv ponudnika

B2 Visoka šola za poslovne vede  vam omogoča sodobni študij, ki se prilagaja tudi vam. Izbirate lahko med dodiplomskimi in podiplomskimi študijskimi programi. Dostopni profesorji, ki so praktično orientirani, vas bodo opremili z vsem, kar potrebujete, da si boste lahko uspešno tlakovali poslovno pot samo še navzgor. Med različnimi programi so na voljo tudi aktualni programi:marketing menedžment, menedžment in informatika, B2 Visoka šola za poslovne vede

Marketing management

Razvijte svoje vodstvene sposobnosti, za katere potrebujete široko znanje, občutek za ekipno delo in poznavanje najsodobnejših trženjskih konceptov. Program je nastal v sodelovanju z uglednimi strokovnjaki in delodajalci na področju trženja, ki najbolje vedo, katera znanja in veščine nujno potrebujete za svoj zmagoslavni karierni pohod.

Opremite se s pravimi znanji, s katerimi boste navdušili.
Opremite se s pravimi znanji, s katerimi boste navdušili.FOTO: Dreamstime

Management in informatika

Podjetja potrebujejo usposobljene kadre, ki bodo zmogli ob hitrih spremembah obvladovati nove tehnologije in digitalizacijo, zato boste v programu lahko pridobili naslednja znanja: poznavanje sodobnih informacijskih tehnologij in storitev, razumevanje in poznavanje poslovnih procesov, razvoj vodstvenih sposobnosti, razvoj veščin za prepoznavanje inovacij in še in še.

Nikoli ni prepozno

Pozabite na strah in se preprosto odločite za spremembe, o katerih že dolgo po tiho ali na glas samo razmišljate. Zakaj bi čakali svojo priložnost, če jo lahko ustvarite sami? Ne iščite več izgovorov, pravih trenutkov in ne dvomite v svoje sposobnosti. Vsega se lahko naučite in nikoli ni prepozno, če ste le dovolj motivirani, da si želite bolj kakovostno življenje.

Učite se od najboljših.
Učite se od najboljših.FOTO: Dreamstime

Kako do poslovnega uspeha?

Poskrbite za suveren nastop na delovnem mestu, učite se od najboljših in naredite iz sebe uspešen "brand". Opremite se z veščinami uspešnih ljudi, kot so samozavest, organizacija, empatija in še in še. Vsega se lahko naučite, če ste res motivirani, zato pozabite na stavke Ne zmorem in Ne bo mi uspelo. Ne prelagajte ničesar na jutri, kar lahko storite že danes.

Si želite uspeha? Vse, kar potrebujete, je, da se nanj dobro pripravite TUKAJ.Navdušite s svojim znanjem vse potencialne delodajalce in predvsem sebe, ker zmorete. Postanite najboljši, kot ste lahko.

b2 napis
b2 napisFOTO: Arhiv ponudnika

 

Sponzorirana objava