KORISTNO

Mali Lošinj: Posneli, kaj sta storila zaposlena v pekarni

Natisni8
Zaposlena v pekarni sta storila nedopustno napako, meni lastnik in poudarja, da bo zadevo raziskal.

Hrvaška spletna stran jutarnji.hr je objavila posnetek, ki je marsikomu pognal strah v kosti. V mestu Mali Lošinj sta namreč mlajša zaposlena v tamkajšnji pekarni nosila pladnje s pripravljenim testom za peko. Dva pladnja sta padla na tla, izdelki iz svežega testa, ki so bili pripravljeni za peko, pa so se razleteli po pločniku. Se zgodi. A kar je sledilo, je šokiralo marsikoga. 

Zaposlena sta namreč s pločnika pobrala izdelke in jih zložila nazaj na pladenj. Pri tem so jih tudi posneli, omenjena spletna stran pa je posnetek tudi objavila. Kaj se je zgodilo s temi izdelki, sicer ni znano. A ker sta se mladeniča zelo potrudila, da sta ga na pladnja lepo zložila, obstaja sum, da je šel naprej v prodajo. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Novinarji omenjene hrvaške spletne strani so kontaktirali lastnika pekarne in ga prosil za pojasnilo. Lastnik je bil nad dogodkom ogorčen. Poudaril je, da bi morala zaposlena nemudoma umakniti sporne izdelke. Pravila v njegovi pekarni so namreč jasna, poudarja in obljublja, da bo zadevo raziskal in skušal ugotoviti, kjer so ti izdelki končali. 

Spomnimo tudi na ugotovitve Europola, ki jih je objavil lanskega maja. V veliki akciji so namreč takrat ugotovili marsikaj, kar je zelo sporno. 

PREBERI ŠE
Europol: TO počnejo s hrano, ki jo jeste!

Danes v branje priporočamo tudi: 

PREBERI ŠE
Beckhamovi na Jadranu: kaj so tokrat zahtevali?

PREBERI ŠE
Trenutno najcenejša stanovanja na Gorenjskem

PREBERI ŠE
Trump Grenlandije ne bo dobil, ima pa na voljo druge otoke

PREBERI ŠE
Pri tem glasbeniku lahko reveži dobijo brezplačno hrano

PREBERI ŠE
Poceni dopust, kjer ni gneče

PREBERI ŠE
Kdo je kriv za izgorelost delavca?

PREBERI ŠE
Elton John razkril: Jaz sem jim plačal počitnice