PREMOŽENJE

Jezni na Meghan Markle in Harryja

Natisni2
Cessna Citation Sovereign je v lasti zasebnega podjetja NetJets, velja pa za luksuzno letalo. Najem tega letala stane okoli 21.844 evrov. Javnosti naj bi šel v nos omenjeni znesek, pa tudi dejstvo, da naj bi bila zakonca glasna glede varovanja okolja.

Člana britanske kraljeve družine princ Harryin njegova soproga Meghan Markle sta znova razburila britansko javnost, poročajo tuji mediji. Zakonca sta se skupaj s sinom Archiejemodpravila na počitnice v Francijo. Tuji mediji poročajo, da je družina tja prispela z zasebnim letalom, to pa naj bi bil v osmih dneh že tretji tovrstni polet. Najprej so počitnikovali v Španiji, se vrnili domov na Otok, sedaj pa so se odpravili še v Francijo. 

Cessna Citation Sovereign je v lasti zasebnega podjetja NetJets, velja pa za luksuzno letalo. Najem tega letala stane okoli 21.844 evrov. Javnosti naj bi šel v nos omenjeni znesek, pa tudi dejstvo, da je princ Harry v nedavnem pogovoru s primatologinjo Jane Goodall, ki je bil objavljen v britanski reviji Vogue, poudaril, da se z ženo zavedati odgovornosti do okolja. Harry je opozoril, da nam narava sporoča, da jo uničujemo. 

In prav zato se sedaj številni sprašujejo, ali je princ pozabil na lastne besede, saj po svetu potuje z zasebnim letalom, ki povzroča veliko škodo okolju. Opozarjajo, da bi lahko družina potovala z redno letalsko linijo. 

PREBERI ŠE
Znano, koliko stane odejica otroka Meghan Markle

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Medije je prav tako zanimalo, koliko davkoplačevalskega denarja je bilo odštetega za počitnice v Španiji. Družina je bivala v luksuzni vili, varovali pa so jo pripadniki britanske in španske agencije za državno varnost. Znesek uradno sicer ni znan, a britanska spletna stran Daily Mail poroča, da bi se znesek počitnic v Španiji lahko gibal med 55.000 in 110.000 evri davkoplačevalskega denarja. 

Danes priporočamo v branje tudi: 

PREBERI ŠE
Izvedela, da ima otrok avtizem. Sledila je odpoved

PREBERI ŠE
Tako v eni minuti zaslužijo 70.000 dolarjev

PREBERI ŠE
5 slabih navad, ki kažejo, da ste pametnejši, kot si mislite

PREBERI ŠE
Kdo je bogat? Vsak, ki ima mesečno plačo 3440 evrov