ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

Tretja sezona Štartaj, Slovenija!: Matija Goljar je znova z nami

Natisni0
Vsestranski Matija Goljar bo še naprej pomagal podjetnikom do uspeha.

Ustanovitelj in vodja Ustvarjalnika Matija Goljar mlade spodbuja, naj si upajo, naj sanjajo, naj poskušajo, naj bodo radovedni. In potem se bodo vprašali: "Kaj pa če ...?" "To je najbolj ploden stavek v zgodovini človeštva," pravi.

Goljar se je rodil 31. julija 1987 v Slovenj Gradcu. Njegova prva služba je bila učitelj smučanja, najbolj klasična do zdaj mentor v mladinskem taboru Društva prijateljev mladine, kjer se je ves dan trudil delati ljudi vesele. Njegova najmanj kul klasična služba do zdaj je bilo delo v maminem računovodskem podjetju, v katerem ni ravno najbolj užival. Na njegovo srečo so ga takrat povabili, da bi srednješolcem predaval o podjetništvu. In takoj je bil za.

Medtem ko je mlade učil razmišljati s svojo glavo, je v njem rasla ideja za Ustvarjalnik. Njegov podjetniški krožek je v nekaj letih prerasel v podjetniški peskovnik.

PREBERI ŠE
Tako lahko ustvarite svojo veliko zgodbo

Sedaj je že tretjo sezono zapored tudi obraz oddaje Štartaj, Slovenija!

Štartaj, Slovenija!
Štartaj, Slovenija!FOTO: POP TV

 

 

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI