ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

Oddaja Štartaj, Slovenija!

Natisni0
Oddaja Štartaj, Slovenija! je osvojila Slovence!

Prva na svetu sta se POP TV in SPAR Slovenija lotila podjetniške oddaje, v kateri sta slovenskim inovatorjem ter podjetnikom pomagala stopiti na pot uspeha! To je zgodba o oddaji Štartaj, Slovenija! 

V prvi sezoni je hit produkt leta postal Nelipot. Nato je slavila Noela. Kdo bo zmagovalec tretje sezone? 

A ne pozabimo: kupci lahko produkte še vedno najdete na policah Spara, nekateri podjetniki pa so že postregli z novimi izdelki. 

Projekt Štartaj Slovenija je presegel vse cilje, ki so si jih zastavili trije partnerji: agencija Formitas s svojo idejo o oddaji in agencijsko vztrajnostjo, Spar Slovenija z znanjem trgovca in prodajnimi policami svojih priljubljenih trgovin v Sloveniji ter POP TV z dolgoletnimi izkušnjami ustvarjanja najbolj gledanih televizijskih vsebin in priljubljenimi platformami za predvajanje.

Projekt je prejel številne nagrade, kot pomembnega pa so ga prepoznala tudi druga slovenska podjetja. Partnerjem sta se tako pridružila še NLB in Ford Slovenija. 

PREBERI ŠE
Začelo se je z malo idejo o dobrem

Štartaj, Slovenija!
Štartaj, Slovenija!FOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI