ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

Tako je poskrbel za ženo in otroke

Natisni
Vožnja do uspeha je polna vzponov in padcev, ampak vztrajni vedno prispejo na cilj. Pot ni lahka, je pa veliko lažja, če niste sami na njej. Novodobni podjetniki, ki vedo, kaj hočejo in potrebujejo za svoj uspeh, so postali del družine projekta Štartaj, Slovenija in tako samozavestno stopili na plin … s pospeški naprej in samo naprej. Ni časa za dvome, čas je, da začnete verjeti vase! Čas je, da spustite zavore in se podate v pravo smer. Zakaj bi čakali na pravi trenutek, ki v resnici nikoli ne pride. Dovolite si sanjati, predvsem pa svoje sanje tudi uresničite. Zdaj!

Aleksandrina zgodba kot navdih

Aleksandra Lelov je študijsko pot začela v Sloveniji, pozneje pa je odprla svoje prvo podjetje v Makedoniji. Dom in pester urnik je podredila psički Loti, ki ji je življenje obrnila na glavo. Pravzaprav ji je ravno psička Loti na stežaj odprla vrata v uspešni svet podjetništva … in to z umazanimi tačkami. Čiščenje teh je obema predstavljalo velik stres, zato se je Aleksandra odločila, da bo poiskala rešitev. Ustvarila jenaravno pršilo za čiščenje in negovanje domačih ljubljenčkov, Yanika. Zgodba pa se tukaj ne konča, saj uspešni ljudje vedno pritiskajo na plin, ker vedo, kam hočejo … in kaj jih bo pripeljalo do cilja.

Poleg psičke je njen zvesti spremljevalec tudi avtomobil

Vedoželjna podjetnica nikoli ne obstane pred težavo, ampak poišče rešitev. Še predobro se zaveda, da se z uresničitvijo enega cilja pojavijo novi. Poleg psičke Loti je njen zvesti spremljevalec tudi avtomobil, ki ji mora nuditi vse, kar potrebuje. Ceni praktične rešitve, veliko ji pomeni tudi videz. Za lep dom je poskrbela z razpršilom, medtem ko svoj uspeh vozi s Fordom Transitom Courierjem …in potrebuje dovolj prostora. Njen Ford ga ima: veliko odlagalnih površin v notranjosti in še prostor za evropaleto, hkrati pa ni prevelik, kar pomeni, da je agilen in obvladljiv dostavnik z drsnimi vrati na sovoznikovem sedežu za lažji dostop.Izbrala je idealnega za zasebno in poslovno rabo. Izbrala je pravega.

Ford Transit Courierje zmogljiv, zanesljiv in varčen kombi, ki se odlično spopada s polnimi in ozkimi ulicami in tesnimi parkirnimi prostori. Aleksandra je veliko na poti, s svojim Fordom pa ne izgublja časa za nepomembne stvari in si prihrani marsikateri sivi las, tudi zaradi pametne tehnologije, s katero se ponašajo Fordova gospodarska vozila. Tehnologija EasyFuelpreprečuje napačno dolivanje goriva in ni ji treba odvijati pokrova rezervoarja, zato si nikoli ne umaže rok. Aleksandra je poskrbela za čiste tačke številnih domačih ljubljenčkov, njen avtomobil pa za njene roke. Rada je urejena in izjemno lep videz vozila je tista pika na i. Ni vse samo v videzu, saj se njen lepotec ponaša tudi z dobro serijsko opremo. Ima asistenčne sisteme in sisteme za pomoč vozniku, protiprašni filter, varnostni sistem za zaščito(5 *Euro NCAP) – Transit Courie ima 4 zvezdicein tudi pametni in inovativni sistem Ford Eco Mode, ki nenehno ocenjuje vpliv načina vožnje na porabo goriva. Najboljše pa je, da se ne obremenjuje niti s kilometri, saj ima garancijo s 4-letnim jamstvom brez omejitve kilometrov.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Aljažev navdih

Aljaž Deu je doživel vzpone in padce, hkrati pa sta ga vedno spremljala otroška igrivost in radoživ karakter. Na svojo pot je stopil ob podpori žene Tine in njunih treh sinov. Kdo ne mara slastnih palačink? Ustvaril je uspešen posel s pečenjem palačink … in ni se ustavil, ampak je nadaljeval svoj posel z odlično idejo za vnaprej pripravljeno zmes: Palačinke Takoj!, s katero je zadovoljil vse neučakane ljubitelje palačink.

Aljaž ne izgublja časa, saj se zaveda, da je ta dragocen in ga je vedno premalo. Poleg hitrosti ceni svoje voziloFord Tourneo Connect, razkošen 7-sedežnik,s katerimhitro in varno dosega vse cilje, tako zasebne kot poslovne.

Ford
FordFOTO: arhiv proizvajalca

Več kot samo avtomobil

Ford Tourneo Connect ima odlične vozne lastnosti in udobje kot pri osebnem avtomobilu z maksimalno uporabnostjo tovornega vozila. Nudi res veliko prostora in odlagalnih površin,ob tem pa tudi vse udobje, ki ga velika družina res potrebuje. Ponaša se z bogato serijsko opremo, z obilico asistenčnih sistemov in sistemov za pomoč vozniku. In v pomoč je tudi ravno dno prtljažnika z zložljivimi sedeži, kadar družina potrebuje še več od avtomobila. Za ženo in otroke pa je poskrbel ne samo s slastnimi palačinkami, ampak mu predvsem veliko pomeni, da jih lahko zaščiti in jim omogoči najvišjo varnost s 5* Euro NCAP – Connect ima 4 zvezdice– ISOFIX pasovi zadaj, z varnostnim sistemom za vozila. Tako kot Aleksandri si tudi Aljažu ni treba mazati rok zaraditehnologije Easy Fuel. No, pa tudi njegovi ženi Tini ne. Vsem je všeč lep videz vozila, še posebej s polepitvijo, zato ga bo zagotovo vozil še dolgo. To mu omogoča tudi garancija s 4-letnim jamstvom brez omejitve kilometrov.

Podjetniki se vozijo z gospodarskimi vozili Ford

Uspešni podjetniki na svoji poti niso sami, ampak vozijo Forda.Po drugi uspešni sezoniprojekta Štartaj, Slovenijapri Fordunadaljujejo podporo na štirih kolesih. Mladim izbrancem so pomagali pri izboru in financiranju najboljšega gospodarskega vozila Ford,ki zadovolji vse njihove potrebe in izpolni vsa pričakovanja, tudi najzahtevnejših podjetnikov. Fordni samo avtomobil, ampak je več kot avtomobil, je zanesljiv partner … na poti do uspeha.

Poleg 4 kandidatov tretje sezoneŠtartaj, Slovenija Fordavozijo tudi številni drugi partnerji in strokovnjaki, ki delijo svoje podjetniške izkušnje vseriji Štartaj, Slovenija, Roadshow,ki poteka v centrih inovativnega podjetništva in v poslovalnicah NLB ter hkrati v živo na Facebooku.

Ford
FordFOTO: arhiv proizvajalca

Sponzorirana vsebina