ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

FOTO: Viktor za Štartaj, Slovenija!

Natisni0
Znani so viktorji za leto 2016. Med dobitniki so bili tudi Peter Poles za televizijsko osebnost, Lado Bizovičar za voditelja zabavne TV-oddaje, viktor za posebne dosežke pa je šel oddaji, ki je spremenila pogled na podjetništvo, Štartaj, Slovenija.

Po enoletnem premoru so v portoroškem hotelu Bernardin podelili viktorje za medijske dosežke v lanskem letu. Voditelj večera Vid Valič je poskrbel za dve uri dobre volje, med glasbenimi gosti pa so bili Mi2, Jan PlestenjakinBQL. Kipce so kot doslej podelili v sklopu viktorjev popularnosti in strokovnih viktorjev, ki so jih izglasovali člani Akademije Viktor.

Za vodelitelja zabavne TV-oddaje je strokovnega viktorja prejel Lado Bizovičar, za zabavno oddajo je slavila oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, za informativno TV-oddajo so bili spet na vrsti Odmevi, za voditeljico informativne TV-oddaje je viktorja prejela Manica Janežič Ambrožič, za igrano TV-oddajo ali TV-film so nagradili serijo Ena žlahtna štorija, za dokumentarni film je kipec prejela režiserka Maja Pavlin za dokumentarec o Magnificu (Charlatan Magnifique), za obetavno medijsko osebnost je viktorja prekelNik Škrlec, za otroško ali mladinsko TV-oddajo pa so nagradiliInfodrom.

Viktorji popularnosti, za katere glasujejo gledalci in poslušalci, so kipec za televizijsko osebnost prinesli Petru Polesu, voditelju oddaje Dan najlepših sanj na POP TV, glasbeni viktor je šel v roke Modrijanom, viktorja za radijsko postajo je prejel Radio 1, za radijsko osebnost pa je slavil Denis Avdić, ki ga na podelitev ni bilo.

Viktor za življenjsko delo je šel v roke dolgoletnega televizijca Lada Ambrožiča.

Najvidnejši šel v roke Štartaj, Slovenija!

Viktor za posebne dosežke, ki je zagotovo eden najvidnejših, pa so glasovalci podelili oddaji Štartaj, Slovenija, ki smo jo lahko spremljali na POP TV. Kmalu na male zaslone prihaja tudi druga generacija podjetnikov!

Donald Rose z viktorjem za posebne dosežke, ki so ga dodelili oddaji Štartaj, Slovenija.
Donald Rose z viktorjem za posebne dosežke, ki so ga dodelili oddaji Štartaj, Slovenija.FOTO: Miro Majcen

Štartaj, Slovenija!
Štartaj, Slovenija!FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI