ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

TBT: Nelipot – celotni pogovor

Natisni0
Tina in Simon sta se pred dvema letoma predstavila v oddaji Štartaj, Slovenija! in s svojim deodorantom Nelipot suvereno odnesla zmago ter osvojila naziv Hit produkt leta 2016. Dve leti pozneje pišeta zgodbo o uspehu.

Tina Štrubelj in Simon Oblak dve leti po zmagi v oddaji Štartaj, Slovenija! z deodorantom Nelipot pišeta zgodbo o uspehu – tako na poslovnem kot zasebnem področju. Začetek letošnjega poletja sta okronala z rojstvom hčerke Karle, v svojem podjetju, v katerem sta pred kratkim razširila prostore, sta zaposlila pet ljudi, načrtujeta pa še nove širitve in tudi izdelke.

V kratkem bosta na prodajne police poslala masažno olje in lubrikant.
V kratkem bosta na prodajne police poslala masažno olje in lubrikant.FOTO: Aljoša Kravanja

V rubriki #tbt (Throwback Thursday) se vsak četrtek spominjamo preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev, pa tudi uspešnih, zatorej kdo boljši kot Tina in Simon? S posnetki smo ju spomnili na obdobje izpred dveh let, onadva pa sta nam zaupala, kaj je potrebno za uspeh v svetu podjetništva.

Sodelovanja v oddaji se z veseljem spominjata.
Sodelovanja v oddaji se z veseljem spominjata.FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI