ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

Garala v proizvodnji, danes pa imata pet zaposlenih

Natisni0
Tina in Simon sta se pred dvema letoma predstavila v oddaji Štartaj, Slovenija! in s svojim deodorantom Nelipot suvereno odnesla zmago ter osvojila naziv Hit produkt leta 2016. Dve leti pozneje pišeta zgodbo o uspehu.

Tina Štrubelj in Simon Oblak dve leti po zmagi v oddaji Štartaj, Slovenija! z deodorantomNelipot pišeta zgodbo o uspehu – tako na poslovnem kot zasebnem področju. Začetek letošnjega poletja sta okronala z rojstvom hčerke Karle, v svojem podjetju, v katerem sta pred kratkim razširila prostore, pa sta zaposlila pet ljudi, načrtujeta pa še nove širitve in tudi izdelke.

Tina in Simon sta odlična ekipa, ki je skupaj ponoči in podnevi.
Tina in Simon sta odlična ekipa, ki je skupaj ponoči in podnevi.FOTO: Aljoša Kravanja

INTERVJU S TINO IN SIMONOM SI V CELOTI POGLEJTE TUKAJ!

Presenetili smo ju z videi iz tistega časa in preverili, kaj se je dogajalo takrat, kako sta uresničila svoje načrte in kaj ju še čaka! Zajadraj v preteklost s #tbt!

V rubriki #tbt (Throwback Thursday) se vsak četrtek spominjamo preteklih šovov in najbolj simpatičnih, glasnih, razvpitih in nenavadnih udeležencev, pa tudi uspešnih, zatorej kdo boljši kot Tina in Simon? S posnetki smo ju spomnili na obdobje izpred dveh let, onadva pa sta nam zaupala, kaj je potrebno za uspeh v svetu podjetništva.

TBT: Darko Klemen - celotni pogovor

V kratkem bosta na prodajne police poslala masažno olje in lubrikant.
V kratkem bosta na prodajne police poslala masažno olje in lubrikant.FOTO: Aljoša Kravanja

Kmalu: pripravite se na tretjo sezono oddaje "Štartaj, Slovenija!" Kmalu na POP TV!

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI