Astrološka znamenja, ki doživljajo največ stresa na delovnem mestu

Astrološka znamenja, ki doživljajo največ stresa na delovnem mestu

M.M.
05.02.2024, 4:36
0
Nekateri se imajo na delovnem mestu super in sodelavce doživljajo kot najboljše prijatelje, če ne že kot člane družine. Drugi se imajo na delovnem mestu super, a imajo profesionalen odnos do sodelavcev, morda stkejo nekaj bolj pristnih odnosov. Obstajajo pa tudi takšni, ki jim je odhod na delovno mestu velik stres, saj niso preveč sproščeni v odnosih s sodelavci.

Na spletni strani B92 so preverili, katera astrološka znamenja se ne znajdejo najbolje v družbi sodelavcev, kar jim povzroča ogromno stresa. 

Oven

Ovni so ponavadi zelo ambiciozni ter ne odstopajo od svojih stališč. Prav zato imajo s sodelavci velikokrat konfliktne situacije. S kolegi le s težavo najdejo skupni jezik. 

Dvojčka

Ta znak rad veliko govori, na delovnem mestu pa pogosto širi trače - zavedno ali pa tudi ne. Prav tako naj bi bili tisti, ki sodelavcu brez slabe vesti zarinejo nož v hrbet. 

PREBERI ŠE

Katero astrološko znamenje blesti na delovnem mestu?

Lev

Levi so zelo dominantni in radi vodijo. Tudi tiste sodelavce, ki so na enakem položaju kot oni sami. To lahko ustvarja konflikte, poglobi jih pa tudi hladen odziv levov. 

Devica

So perfekcionistke in vse mora biti tako, kot so si one zamislile. V službi so lahko zelo trmaste in kritične. 

Kozorog

So zelo zagnani in pridni, zato jih nekateri težko dohajajo. Pričakujejo, da bo delo opravljeno takoj in perfektno. Zelo so tekmovalni, kar povzroča napetosti med sodelavci. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke