Na posebno platformo v zraku lahko gostitelji istočasno za mizo povabijo do 22 ljudi, ki jih bosta iz sredine stregla prvovrstni kuhar in natakar, zabaval pa na primer animator, pevec ali celo operna zvezda. Po želji je lahko teh platform več ali pa se za eno na določen čas zamenja več ljudi.
Platformo se lahko postavi nad kateri koli krajem, ki si ga zaželi gostitelj, če je le možno okrog njega zagotoviti prostor najmanj 500m2 in za to pridobiti potrebna dovoljenja.
Ideja za organizacijo tovrstnih dogodkov se je že pred leti porodila belgijskemu marketinškemu strokovnjaku Davidu Ghyselsu, vendar je zaradi tehničnih težav preteklo še kar nekaj let, da je prišlo do njene realizacije. Trenutno pa je že tako aktualna, da imajo franšizo zanjo sklenjeno že v več kot 31 državah, a v Sloveniji še ne. Osnovna cena za tak osemurni dogodek je v Belgiji najmanj 10.000 evrov.
Revija Forbes jo je ocenila za ta hip najbolj nenavadno restavracijo na svetu. V fotogaleriji si lahko ogledate naš izbor preostalih najbolj nenavadnih restavracij na svetu.
Komentarji (4)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV