KORISTNO

'Zapravlja očetov denar in uživa v brezdelju'

Natisni1
Očka ima na računu milijarde, hči domov pripelje vročega zapornika.

Chloe in njen bogati oče Philip Green
Chloe in njen bogati oče Philip GreenFOTO: Reuters

28-letna Chloe Green je dedinja Topshop imperija, ki je bila v zvezi z najbolj seksi zapornikom. Jeremy Meeks je tudi oče njenega sina. 

Do afere z Meeksom je le malokdo vedel, kdo je Chloe Green. Gre za hči milijarderja Philipa Greena, ki je lastnik trgovin Topshop in Topman ter direktor Arcadia group, ki ima v lastništvu še nekaj blagovnih znamk. Pod palcem naj bi imel okoli 5,6 milijarde evrov. Ima dva otroka, hčerko Chloe in sina Brandona, ki sta dediča tega ogromnega bogastva, v katerem uživata že od rosnih let. 

Chloe je rada prisotna v javnosti in tudi na družbenih omrežjih. Na Instagramu tako objavlja številne fotografije, iz katerih je več kot očitno, da uživa v vsakem delčku premoženja, ki ji ga omogoča njen oče. V tujih medijih je moč zaslediti njene izjave, da se je že kot 10-letna deklica udeleževala sestankov uprave podjetja ter da se je šolala na prestižni mednarodni šoli v Monaku. A vse kaže, da ji je danes ljubše biti na jahtah in zabavah.  

Enkrat se je preizkušala v oblikovanju čevljev, a je njena kolekcija neslavno propadla. Od očeta, "britanskega Donalda Trumpa", kot ga nekateri radi poimenujejo, naj bi podedovala tudi aroganco in občutek višje vrednosti. Številni ji očitajo, da se hvali s premoženjem, ki ni njeno, ter da nič ne dela, navajajo tuji mediji. 

Je pa Chloe že celo življenje obkrožena z zvezdniki. Tako je na primer zgovoren podatek, da je leta 2005 na zasebni zabavi družine Green nastopala ameriška glasbenica Beyonce. Družila se je s Paris Hilton in glasbenico Rito Oro, nastopila pa je tudi v resničnostnem šovu, ki je spremljal življenje otrok bogatašev. V romantičnem razmerju je bila tudi z nekdanjim soprogom Jennifer Lopez Marcom Anthonyjem. Nato pa je spoznala najbolj seksi zapornika Meeksa, s katerim sta dobila sina. Par naj ne bi bil več skupaj. A nikoli se ne ve ...

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V branje priporočamo tudi: 

PREBERI ŠE
To je Ana in poglejte, kaj je storila

PREBERI ŠE
Zadel 190 milijonov evrov. Ali se bo srečnež razkril javnosti?

PREBERI ŠE
Potrošniški krediti: pogoji za njihovo pridobitev se bodo zaostrili

PREBERI ŠE
Švedski kralj odločil: žepnino ukinil petim vnukom

PREBERI ŠE
Nekoč 'pastirček', danes milijarder. In rad deli z zaposlenimi