KORISTNO

Gospodarska vozila, ki vas bodo navdušila

Natisni
Poklicni uporabniki potrebujejo za svoj življenjski slog pravega partnerja, ki jim bo omogočil vse, kar potrebujejo in hočejo. To so nova gospodarska vozila, ki vas bodo zvesto spremljala pri vsakodnevnih poklicnih obveznostih.

Danes vam gospodarska vozila lahko izjemno olajšajo življenje, še posebej, če ste veliko na poti, prevažate ali dostavljate tovor in podobno. Vse, kar potrebujete za uspešno opravljeno delo, so vozila, ki so kos prav vsaki situaciji. Današnja, sodobnejša zadovoljujejo tudi najbolj zahtevne uporabnike, saj se ponašajo s tehnološkimi inovacijami, praktičnimi rešitvami in udobjem, ki je prilagojeno tudi vam. Ne bodo vas navdušila samo s svojo notranjostjo, ampak tudi s svojim modernim videzom, moderno in energično stilsko zasnovo zunanjosti z izčiščenimi linijami brez kančka agresivnosti. 

Prava rešitev za vse poklicne uporabnike

Za svoja vsakodnevna opravila potrebujete idealnega partnerja, ki bo zadostil vsem vašim poklicnim zahtevam in vam zanesljivo služil pri najrazličnejših aktivnostih. Zgodovina malih furgonov znamke Citroën se je začela v sredini 20. stoletja, od furgona C4, malega furgona 2CV, Acadiane do C15 in se nadaljuje z vrednotami, za katerimi Citroën že od nekdaj stremi.

Neprecenljive izkušnje v kombinaciji s tehnološkim napredkom

Pozitivne izkušnje iz preteklosti so vedno lahko dobra popotnica za vztrajno pot navzgor oziroma vas bodo zanesljivo popeljale naprej. Se spomnite vozila Citroën Berlingo, ki izhaja iz dolgoletne tradicije in velja za ljubljenčka številnih obrtnikov predvsem zaradi svoje vsestranskosti?

Ljubljenček številnih obrtnikov.
Ljubljenček številnih obrtnikov.FOTO: Arhiv ponudnika

Citroën Berlingo Vanje osvežil svojo podobo z moderno in energično stilsko zasnovo in navdušuje vse poklicne uporabnike, ki ga potrebujejo. Ponuja inovativni opciji oziroma izvedenki, kot sta Worker in Driver.

Izvedenka Driver je primerna za poklicne uporabnike, ki opravljajo dolge poti ali številne dostave po mestu. Poudarek daje udobju sedežev, zvočni izolaciji in številnim sistemi za pomoč pri vožnji, kot so inovativen sistem Surround Rear Vision vzvratna kamera, prepoznavanje prometnih znakov in omejitev hitrosti, prednji, zadnji stranski parkirni senzorji … Izvedenka Driverje torej odlična rešitev, če ste dolgo na poti in se ukvarjate z dostavo. Poudarek je na udobju, zvočni izolaciji in številnih sistemih, ki pripomorejo k prijetni in varni vožnji.

Kabina Extenso® s tremi modularnimi sedeži.
Kabina Extenso® s tremi modularnimi sedeži.FOTO: Arhiv ponudnika

Izvedenka Worker je namenjena poklicnim uporabnikom, ki prevažajo tovor in potnike na vseh vrstah gradbišč. Opremljena je s kabino Extenso® s tremi modularnimi sedeži, zagotovo pa je ena od prednosti tudi vzdržljivost, ki je posledica pogonske moči s sistemom Grip Controls funkcijoHill Assist Descent.Velika kolesa, privzdignjeno podvozje in zaščitna plošča pod motorjem so na voljo poleg povečane obremenitve do 1 tone. Zelo priročna je velika nakladalna prostornina, medtem ko je dovoljena obremenitev med 650 in 1000 kg. Nova tehnologijaSurround Rear Visionomogoča še optimalno vidljivost na 5-palčnem barvnem zaslonu, ki vam bo v pomoč pri nadzorovanju okolice za vozilom in ob njem ter pri vzvratni vožnji. 

Odlično prilagajanje

Gospodarsko vozilo Citroën Jumpyje po zaslugi nove modularne konstrukcijske osnove na voljo v treh velikostih: dve klasični izvedenki – M (4,95 m) in XL (5,30 m) ter inovativna in izjemno kompaktna izvedenka XS dolžine 4,60 m. Zahvaljujoč sistemuModuworklahko prepelje tudi predmete, ki v dolžino merijo vse do štiri metre. Popolnoma se prilagaja vašim potrebam in ob tem vam omogoča šepisarno na kolesih. Potniška kabina se hitro in enostavno po zaslugi vrtljive pisalne mize spremeni v pravo poslovno pisarno. To je odlična rešitev za vse, ki ste veliko na poti in lahko izbirate med številnimi možnostmi. Na voljo so nosilci za najrazličnejše digitalne naprave, integrirani priključki za napajanje, USB-priključki … Citroën Jumpy je lahko vaš odličen zaveznik pri izvajanju vsakodnevnih zadolžitev. Z njim boste vedno med prvimi, saj je izjemno zmogljiv in prilagodljiv. Izberete lahko želeno velikost vozila, od XS in M pri izvedenki furgon in XS, M in XL pri izvedenki kombi.

Praktičen, zanesljiv, izjemno vzdržljiv, udoben so besede, ki ga najbolje opišejo.
Praktičen, zanesljiv, izjemno vzdržljiv, udoben so besede, ki ga najbolje opišejo.FOTO: Arhiv ponudnika

TudiCitroën Jumper,ki je gospodarsko vozilo »A la carte«,se lahko prelevi v potovalno pisarno in ima vse, da vas zapelje. Praktičen, zanesljiv, izjemno vzdržljiv, udoben so besede, ki ga najbolje opišejo. Za lažje natovarjanje ponuja še možnost odpiranja zadnjih krilnih vrat od 96 do 180°, ob doplačilu celo 270°. In kar je najbolje, ponaša se z novimi in zmogljivejšimi motorji. Citroën Jumper je z uvedbo nove različice dizelskega motorja 2.2 BlueHDi (prej 2.0 BlueHDi) s sistemom Stop&Start ne samo zadovoljil ekološkim zahtevam glede emisijske stopnje, temveč je pridobil tudi na sami moči, navoru in povečanju delovne prostornine.

Izjemno prilagodljiv.
Izjemno prilagodljiv.FOTO: Arhiv ponudnika

Prilagojen ekološkim zahtevam in novim predpisom

Novi ekološki motorji zadovoljujejo zahteve emisijske stopnje EURO 6,2. Citroën je že vnaprej predvidel vse potrebno za zadovoljitev zahtev novega predpisa: vsi njegovi modeli že imajo pridobljeno homologacijo in izpolnjujejo zahteve novega ekološkega predpisa Euro 6.2. Glede na prihodnja zaostrovanja predpisa Euro 6, ki so napovedana za leto 2020, pa Citroën z motorji PureTech in BlueHDi nove generacije ostaja en korak pred tekmeci.

Gospodarska vozila

Tako v mestu kot na odprti cesti boste navdušeni nad vsem, kar ponujajo gospodarska vozila Citroën.Odkrijte svoje idealno voziloTUKAJ in bodite tudi sami korak pred konkurenco.

Sponzorirana objava