KORISTNO

'Nujno potrebujem urejene nohte. Ali res ne delaš? Pridem k tebi ali ti k meni'

Natisni0
Tako kot pri nas je tudi na Hrvaškem vlada odredila, da se v času izrednih razmer zaprejo frizerski in kozmetični saloni. A nekatere ženske tega nočejo razumeti. 

Lastnica hrvaškega kozmetičnega salona je objavila sporočila, ki jih te dni prejema od svojih strank. Sprašujejo, ali lahko pridejo k njej na dom, ali lahko ona pride k njim in tudi če še naprej dela "na črno". 

In čeprav kozmetičarka vztraja, da tega ne bo počela, saj spoštuje navodila oblasti ter se ne želi izpostavljati, saj jo skrbi za zdravje njene družine, tudi otrok, nekatere ženske še naprej vztrajajo. 

V Facebook objavi je poudarila, da tudi njene sodelavke prejemajo sporočila z "nespodobnimi" povabili. Vsem strankam, ki vztrajajo, da želijo nego nohtov in las, sporoča, da sedaj ni primeren čas za tovrstno razvajanje. "Ostanite doma in pazite nase in na druge," sporoča kozmetičarka. A nekatere ženske tega sporočila kar nočejo sprejeti. "Me res ne moreš urediti?" še naprej sprašujejo. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V Sloveniji so saloni, ki opravljajo frizerske, kozmetične in pedikerske storitve, do nadaljnjega zaprti.

Pri nas se vse več lastnikov salonov odloča, da svoje zaloge rokavic in zaščitnih mas podari tistim službam, ki jih sedaj nujno potrebujejo, na primer zdravstvenim delavcem. Več o tem v spodnjem članku. 

PREBERI ŠE
'Trenutno jih ne potrebujem, zato jih podarim'