KORISTNO

To je priložnost sodobnega časa

Natisni
Pametni mobilni telefoni so danes nepogrešljivi in med drugim omogočajo tudi ogromne zaslužke na račun zabave. In da bo zabava še večja, je pomembno, da imate najboljše mobilno omrežje. Več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

Mobilni telefoni so postali izjemno pomemben del našega življenja in z njimi delimo čisto vse, od ljubezenskih sporočil, poslovnih klicev, pošiljanja elektronske pošte do drugih koristnih storitev, kot je spletna banka in podobno. Ampak tokrat govorimo o svetu zabave, ki je dobro napolnil račune tudi nekaterim Slovencem.

Novi svet zabave, ki se splača

V zadnjih letih se vedno več stvari seli na pametne telefone, saj svojim uporabnikom omogočajo izkušnjo – vedno in povsod. Še nekaj časa nazaj si mogoče nismo predstavljali, kakšen vzpon bo imela mobilna telefonija in da bo postala dominantna skoraj na vseh področjih. Danes si vsi želijo svoj delež na mobilnem trgu, ki je izjemen potencial in odpira vrata vsem uporabnikom. Vse, kar danes potrebujemo poleg telefona, je samo še kakovostno mobilno omrežje.

Izjemna uporabniška izkušnja – vedno in povsod.
Izjemna uporabniška izkušnja – vedno in povsod.FOTO: Dreamstime

Družbene platforme

Najrazličnejša družbena omrežja so preselila večino naše komunikacije in druženja na mobilni splet. Ogromno so pridobila na svoji vrednosti in skoraj ni uporabnika, ki ne bi bil del neke skupnosti. Najboljšim rastejo cene, medtem ko so tržno nišo prepoznali tudi v večini podjetij, ki na ta račun pridobivajo stranke in širijo svoje poslovne priložnosti med številnimi »prijatelji«. Še več, ustvarjajo se novi poklici, kot so skrbniki omrežij, in v prihodnosti bodo vedno bolj zaželeni. Med njimi so svojo poslovno priložnost dobili tudi povsem povprečni uporabniki, ki so se okronali za »influencerje«. In kaj je lepšega kot dobro zaslužiti s potovanji, življenjskim slogom in podobno. V sodobnem času je to mogoče in zaslužki niso majhni.

Branje člankov, gledanje televizije in video vsebin

Mobilna telefonija je spremenila tudi svet gledanja televizije, prebiranja najrazličnejših vsebin, poslušanja glasbe in tako naprej. Ni več skrivnost, da je to »prihodnost«. Danes je najpomembnejše uspešno prilagajanje mobilni platformi, ki uporabnikom omogoča vse in še več, in to kar na pametnem telefonu.

Aplikacije in mobilne igre

Med razvijalci mobilnih aplikacij so največji dobičkarji, ki so ustanovili cele poslovne imperije na račun mobilnih igric. Nekoč so starši svojim otrokom omejevali igranje igric, medtem ko je danes to celo poklic. Od razvijalcev do igralcev, vsi polnijo svoje račune. Si predstavljate, da je vaša služba igranje igric? To so pravzaprav tudi zvezde modernega časa.

Danes vam pametni telefon omogoča že skoraj vse.
Danes vam pametni telefon omogoča že skoraj vse.FOTO: Dreamstime

Mobilno omrežje je ena najpomembnejših stvari

Nič od tega pa ni mogoče, če nimate dovolj dobrega mobilnega omrežja, ki vam dejansko vse to omogoča, od številnih priložnosti do največje zabave.

Kdo je prejel certifikat za najboljše mobilno omrežje po uporabniški izkušnji?

Podjetje Umlaut (bivši P3) se kot priznana in mednarodna družba ukvarja z neodvisnimi raziskavami na svetovnem trgu na področju omrežij in mobilnih tehnologij. V raziskavi so analizirali hitrost brskanja po spletu, pretočnost video posnetkov, kakovost pogovorov, prilagodljivost novim tehnologijam in še in še.

Končni rezultat je pokazal ...

Hakan Ekmen, predsednik uprave družbe Umlaut (bivši P3): »S svojimi izkušnjami na področju preizkušanja omrežij preverjamo in potrjujemo delovanje storitev. Umalutov certifikat za storitve je idealno orodje za neodvisno ocenjevanje in potrjevanje omrežij ter storitev, ki jih ponujajo. To opravimo z neodvisnimi meritvami in revizijami kakovosti storitev. Certifikat je izjava o uspešni potrditvi storitev in Telemach ima trenutno v Sloveniji med preizkušenimi najboljše omrežje po uporabniški izkušnji.«

Uporabniki mobilnih telefonov

Vsi uporabniki interneta, mobilnih storitev in televizije si želijo ali potrebujejo dobro uporabniško izkušnjo, ki pa je pridružbi Telemach več kot samo dobra – je najboljša.

»To je potrditev našega večletnega dela in prizadevanj, da postanemo najboljši. Imamo odlično tehnologijo, pripravljeno na izzive prihodnosti in nadaljni razvoj. Naše omrežje je zanesljivo in zmogljivo ter zagotavlja najboljšo pokritost z omrežjem LTE,« pravi Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.

 Telemach-najhitreje rastoči mobilni operater:

- ima dokazano najboljše mobilno omrežje po uporabniški izkušnji,

- prejet certifikat s strani priznane mednarodne družbe Umlaut (bivši P3), ki je 6 mesecev testirala vsa omrežja v Sloveniji,

- Sodobno omrežje, ki je pripravljeno na izzive prihodnosti,

- uporabniška izkušnja je ključna za zadovoljstvo in to je Telemachu več kot očitno prioriteta.

»Telemach kot inovativno, prilagodljivo ter v prihodnost in tehnološko dovršenost usmerjeno podjetje pomaga pri preoblikovanju digitalne družbe in rasti gospodarstva v Sloveniji. S svojim dovršenim in dokazano najboljšim omrežjem pa je zavezano uporabnikom še naprej zagotavljati napredne storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo,« je še dodal Adrian Ježina.

Torej, izkoristite svojo priložnostTUKAJ. Čas je za dobro zabavo.

Sponzorirana objava