Prepričajte se, da so vaše pipe dobro zaprte in da ne puščajo.
Vodo za kuhanje zavrite v električnem čajniku, saj je hitreje in boste porabili manj elektrike. Ko kuhate zelenjavo, naj jo voda samo prekrije, naj ne plava v njej.

Uporabljajte ponev, ki se prilega kuhinjskem obroču, in pokrovke, saj bo vse kuhano hitreje. Kuhajte v kuhalniku, uporabite mikrovalovko namesto pečice.
Med pečenjem ne odpirajte pogosto vrat pečice. Nekaj minut pred koncem peke jo lahko mirno izklopite, pa se bo vseeno vse speklo do konca.
V hladilnik ne dajajte tople ali vroče hrane, naj se prej ohladi na sobno temperaturo. V njem naj bo od tri do pet stopinj, vrata naj ne bodo dolgo odprta. Redno čistite led iz zamrzovalnika in prah, ki se nabere na zadnjem delu.
Hladilnik in zamrzovalnik naj ne stojita preblizu kuhalnikom in naj ne bosta izpostavljena soncu.
Komentarji (1)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV