Adele razburila z izjavo o hiši

Adele razburila z izjavo o hiši

M.M.
12.10.2021, 14:20
0
Adele je priznana britanska glasbenica brez dlake na jeziku. V zadnjem intervjuju je razkrila, zakaj se je iz Londona preselila v Los Angeles.

Adele
AdeleFOTO: Profimedia

Britanska glasbenica Adele je v zadnjem intervjuju priznala, zakaj se je iz Londona preselila v Los Angeles. S svojim priznanjem je marsikoga presenetila. "Hiše, kakršno imam v Los Angelesu, ne bi mogla imeti v Londonu. Nikoli," je dejala pevka ter tako razkrila, da ji je bilo življenje v britanski prestolnici med drugim tudi predrago. 

Niso pa je motile le cene nepremičnin. Razkrila je, da je bila ves čas ali zaprta doma ali v avtomobilu. V Los Angelesu pa je na svežem zraku in vidi nebo, pravi. 

V nakup nepremičnin v ZDA je vložila skupno 33 milijonov dolarjev, kar je 28,6 milijona evrov. 

"Adele si ne more privoščiti hiše? Vsi smo obsojeni na propad"

Njeni oboževalci so bili nad njenimi izjavami presenečeni, saj je Adele priznana glasbenica, ki ima veliko pod palcem. Pri tem so se se spraševali, kako bodo v britanski prestolnici preživeli sami, če pa je finančno predraga že za bogatašinjo. "Adele si ne more privoščiti hiše? Vsi smo obsojeni na propad," so se nekateri odzivali na njene besede. 

Je pa res, da Adele najverjetneje ni mislila le na finančno plat življenja v Londonu, temveč na okolje, v katerem želi živeti. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke