Astrološka znamenja, ki rada zapravljajo

Astrološka znamenja, ki rada zapravljajo

M.M.
14.09.2022, 4:30
0
Ta znamenja so zapravljiva in ne znajo ravnati z denarjem.

Astrološka znamenja in denar
Astrološka znamenja in denarFOTO: Adobe Stock

Vsi poznamo ljudi, ki se odrekajo luksuzu in pazijo, kaj kupujejo, da bi privarčevali nekaj denarja in se zavarovali pred negotovo prihodnostjo. Poznamo pa tudi tiste, ki zapravljajo, kot da je zadnji dan v njihovem življenju. Čeprav se zavedajo možnih posledic svojega ravnanja, se ne morejo upreti čarom nakupovanja in se nočejo ničemur odpovedati. 

Astrologi pravijo, da so ljudje, rojeni v teh znamenjih, najbolj zapravljivi:

Tehtnica

Tehtnice so največji "šopingholiki" v zodiaku. Nakupovanje je njihov najljubši hobi, vsak obisk nakupovalnega središča pa se redno konča s polnimi vrečkami oblačil ali kozmetike. Enostavno se ne morejo upreti lepim stvarem, z veseljem zapravljajo za kozmetične tretmaje, savne in spa centre. S prihodnostjo se ne obremenjujejo preveč, so pa z družino v večni vojni zaradi slabega ravnanja z denarjem.

Lev

Za leve je značilno, da živijo prek svojih zmožnosti. Kupujejo draga oblačila, dizajnerska očala in čevlje. Imajo dober avto, pogosto potujejo in obiskujejo luksuzne restavracije, svoje pregrešne dogodivščine pa redno objavljajo na družbenih omrežjih, da jim vsi zavidajo. Tak način življenja veliko stane, zato ne preseneča, da se pogosto znajdejo v dolgovih.

Strelec

Denar je za strelce nujno zlo. Po naravi niso materialisti, so pa veliki hedonisti, zato veliko zapravijo za hrano in pijačo, potovanja, izlete, zabave in druženja. Tudi če dobro zaslužijo, skoraj nikoli ne varčujejo, saj vse porabijo za zabavo in užitke. Poleg tega se pogosto zadolžijo, predvsem zaradi potovanj in avantur, saj pri tem nikoli ne želijo varčevati.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke