Hrvatica v kombinacijo vključila vnukov datum rojstva in zadela milijon evrov

Hrvatica v kombinacijo vključila vnukov datum rojstva in zadela milijon evrov

M.M.
12.10.2024, 4:54
0
Kaj bo Hrvatica storila z denarjem, ki ga je priigrala v igri na srečo? Načrt že ima ...

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pretekli teden je bil za hrvaške igralce iger na srečo kar vznemirljiv. Nekdo je namreč v igri na srečo Loto dobil neverjetnih milijon evrov! Hrvaška Loterija je nato objavila pogovor s srečno dobitnico.

Dobitnica milijona evrov v lotu 7 je zmagovalni listek vplačala prek spleta. Razkrila pa je tudi, da je vedno vedela, da bo nekega dne osvojila glavno nagrado.

"V soboto okoli štirih popoldne sem se spomnila, da bi lahko vplačala kombinacijo. Pred desetimi dnevi se je rodil moj vnuk, zato sem njegov datum rojstva vključila v svojo kombinacijo – in zadela jackpot!" je pripovedovala zmagovalka. Le nekaj ur kasneje je gledala televizijsko žrebanje in ugotovila, da so bile njene številke izžrebane.

"Sedela sem s hčerko in ji rekla: 'Evo, to so vse moje številke', ona pa je mislila, da se hecam. Verjela mi je, da sem vse uganila šele potem, ko sem prejela obvestilo na aplikaciji, da sem zmagovalka," je pojasnila. 

Kaj bo storila z denarjem?

Loterija
LoterijaFOTO: Adobe Stock

"Moj vnuk je moje največje bogastvo in točno vem, kaj bom naredila z denarjem. Najprej bom pomagala svojim otrokom, del denarja pa bom namenila za humanitarne namene, saj ga je treba dati tistim, ki ga najbolj potrebujejo," je razkrila srečnica, poroča Index.hr

PREBERI ŠE

Hrvat, ki je zadel 1,4 milijona evrov, razkril svojo taktiko