Kako povečati možnosti za dobitek na loteriji? 'Izogibajte se tem številkam'

Kako povečati možnosti za dobitek na loteriji? 'Izogibajte se tem številkam'

M.M.
24.09.2024, 4:41
0
Določenih številk se morate izogibati, če resno nameravate zadeti glavni dobitek na loteriji, pravijo nekateri.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Loterija
LoterijaFOTO: Adobe Stock

Vplivnica je delila nekaj nasvetov, ki vam po njenem prepričanju lahko pomagajo zadeti glavni dobitek. Razkrila je tudi, da se morate izogibati izbiranju določenih številk ali slediti običajnim taktikam, če želite priigrati kaj denarja, poročata spletni strani Daily Star in net.hr.

Na TikToku je delila svoje najboljše nasvete za povečanje možnosti za dobitek na loteriji. "Ena pogosta napaka, ki jo ljudje delajo, je, da njihova izbira števil temelji na datumih, ki so zanje pomembni," je dejala in dodala, da je to slaba strategija. "Izogibajte se številkam, ki so povezane z datumi, kot sta vaš rojstni dan in obletnica," je dejala.

"Te številke so vedno med ena in 31. Čeprav je verjetnost, da boste s številkami do 31 kaj priigrali, enaka kot v primeru, ko označite številke nad 31, je druga verjetnost višja, tista, da vam ni treba deliti nagrade z drugimi igralci," je dejala. 

Raziskava BoyleSports je razkrila tudi, da se morate izogibati številkam 30, 6, 21, 48, 43 in 18, če upate na zmago. To so najmanj pogosto izžrebane loterijske številke od oktobra 2015.

PREBERI ŠE

Hrvat, ki je zadel 1,4 milijona evrov, razkril svojo taktiko

Vplivnica priporoča tudi igranje manj popularnih loterijskih iger kljub temu, da bo verjetno nižji znesek dobitka, a bodo vaše možnosti za dobitek večje.

Njen tretji nasvet pa je bil, da "preučite najbolj priljubljene izžrebane številke", ki so po BoyleSports 37, 52, 58, 39, 42 in 27.

Povzeto po net.hr

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke