iPhone z Rolexom. Prestiž ali razmetavanje denarja?

iPhone z Rolexom. Prestiž ali razmetavanje denarja?

Ni.Š.
20.09.2024, 4:59
0
Za ljubitelje luksuza je dubajsko podjetje Caviar pripravilo novo poslastico. Na trg namreč pošiljajo novi iPhone 16 Pro z vgrajeno prestižno uro na hrbtni strani.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Dubajska luksuzna znamka Caviar je sporočila, da bo kmalu na prodaj njihov novi prestižni izdelek, in sicer novi iPhone 16 Pro z luksuzno uro Rolex iz serije Cosmograph Daytona na hrbtni strani. Ura, ki ima v številčnici vstavljenih osem diamantov, bo skupaj z iPhonom na voljo za 193.140 ameriških dolarjev ali 173.630 evrov. Zaenkrat izdelek še ni v prodaji, pač pa podjetje sprejema naročila od zainteresiranih kupcev.

V številčnici ure je vgrajenih osem diamantov.
V številčnici ure je vgrajenih osem diamantov.FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE

Ali prihaja najdražji iphone vseh časov?

Mobilnik bo na voljo v črno-zlati kombinaciji, ki se ujema z barvno kombinacijo ure. Tiskovni predstavnik podjetja je pojasnil, da so stikala in številčnice na uri navdihnili dirkalni avtomobili iz tridesetih let prejšnjega stoletja, vključno z ikoničnim Blue Birdom sira Malcolma Campbella, ki je postavil svetovni hitrostni rekord na dirkališču v Daytoni.

Mobilni telefon v luksuzni izvedbi še ni v prodaji, zaenkrat zanj sprejemajo prednaročila.
Mobilni telefon v luksuzni izvedbi še ni v prodaji, zaenkrat zanj sprejemajo prednaročila.FOTO: Profimedia

Luksuzna znamka Caviar s sedežem v Dubaju je postala sinonim za ustvarjanje posebnih prestižnih Applovih izdelkov. iPhone z Rolexom na hrbtu je del njihove serije Grand Complications.

PREBERI ŠE

Leta 1974 je uro plačal 313 evrov. Sedaj je vredna toliko, da se je od šoka sesedel