Jelena Đoković: Lepo smo živeli, nato pa smo čez noč bankrotirali

Jelena Đoković: Lepo smo živeli, nato pa smo čez noč bankrotirali

M.M.
23.10.2024, 4:58
0
Starši Jelene Đoković so čez noč ostali brez vsega. A na koncu so se iz najhujšega rešili. "Mama se je borila kot levinja," je dejala soproga srbskega teniškega zveznika Novaka Đokovića.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Jelena Đoković je odkrito spregovorila o težkem obdobju, ko so njeni starši ostali brez vsega. Vera in Miomir Ristić, ki ju imamo le redko priložnost videti v javnosti, sta bila v času Jeleninega otroštva dokaj uspešna. A nato sta čez noč ostala brez vsega, poroča spletna stran Blic

"Verjamem, da ženske pridobijo veliko kvalitet z opazovanjem svojih staršev, predvsem mater. Mama je naju s sestro zgodaj rodila, naju vzgajala in ves čas delala. Nič ji ni bilo težko. V zelo težkih razmerah se je borila kot levinja, da nama je omogočila kakovostno življenje in izobraževanje," je pred časom razkrila Jelena in poudarila, da je zelo vesela, da je njen oče njeno mamo podpiral pri vsem.

"Najboljše od vsega je, da sem v očetu videla odobravanje in krepitev mamine borbene lastnosti. Zaradi takšnih staršev se s sestro trudiva biti samostojni in ne čakava, da nama kaj pade v naročje, ampak se boriva za to. Drugim mladim ženskam bi svetovala, naj se z vsem srcem borijo za to, v kar verjamejo," je ob neki priložnosti dejala Jelena.

'Marsikaj smo že prestali'

Jelena Đoković
Jelena ĐokovićFOTO: Profimedia

"Moja družina je bila premožna. Nato smo bankrotirali. Nekako smo se znašli, marsikaj smo prestali," je razkrila Jelena in dodala, da je bila mati tako odločna, da hčerama omogoči dobro izobrazbo in življenje, ki ga sama ni imela, da je s svojo močjo, trdim delom in voljo uspela obema omogočiti študij v tujini. 

Tudi Jeleninemu možu Novaku Đokoviću v otroštvu ni bilo postlano z rožicami. 

PREBERI ŠE

Novak Đoković: Oče bi prišel domov z desetimi markami. To je bilo vse, kar smo imeli

Povzeto po Blic

PREBERI ŠE

'Tihi luksuz' Jelene Đoković. Toliko denarja je odštela za elegantno obleko, v kateri je blestela