Nekdanje dekle Novaka Đokovića z enim nastopom zasluži tudi 30.000 evrov

Nekdanje dekle Novaka Đokovića z enim nastopom zasluži tudi 30.000 evrov

M.M.
03.08.2023, 9:28
1
Ko pomislimo na teniškega asa Novaka Đokovića, najprej pomislimo na njegovo Jeleno, s katero je že dolga leta, zakonca pa imata tudi dva otroka. In čeprav je Jelena Novakova velika ljubezen, je imel tenisač v mladosti rad tudi Lidijo Popović. Ta ima tudi uspešno kariero in služi vrtoglave zneske.

Nekdanje dekle Novaka Đokovića je danes didžejka, ki nastopa po celem svetu. Lidija Popović nastopa pod umetniškim imenom Lady Lee, za en nastop pa prejme tudi do 30.000 evrov. Zgradila je dobro in stabilno kariero, ne skriva pa tudi, da je bila v mladosti kratek čas tudi dekle Novaka Đokovića

Srbskim medijem je namreč zaupala, da sta bila skupaj le kratek čas, in sicer v njunih najstniških letih. 

Lidija je zadnja leta požela veliko pozornosti po vsej regiji – poznajo jo tudi na Hrvaškem, kjer nastopa tudi to poletje. V preteklosti so jo pogosto imenovali "srbska J. Lo", leta 2003 pa so mediji poročali, da so jo kot 15-letnico posneli v nočnem klubu z nemškim nogometašem Lotharjem Matthaeusom. Največ pozornosti pa je kljub vsemu vzbudila njena domnevna zveza z Novakom Đokovićem, poroča hrvaški spletni portal Index.hr.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Novak je čudovit"

Ljubezen naj bi trajala zelo kratko in se zgodila v najstniškem obdobju, preden je Novak spoznal svojo sedanjo ženo Jeleno.

Pred časom je Lidija srbskim medijem povedala, da je Novak čudovita oseba v vseh pomenih besede. Zanj je imela samo besede pohvale in dodala, da nista ostala v kontaktu. On je gradil svojo športno kariero, zaradi česar naj bi se njune poti tudi razšli, ona pa se je posvetila svoji glasbeni karieri. 

PREBERI ŠE

Najprej dopust na Hrvaškem, nato nakup vile v Črni gori

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za Novaka je dejala, da je bil vedno pozoren in nasmejan, družaben in lepo vzgojen fant. 

A tudi Lidija je zgradila prepoznavnost – na Instagramu ji sledi več kot dva milijona sledilcev, odlično služi kot didžejka, v svetu glasbe pa si je zgradila prepoznavno ime. Nastopa z znanimi imeni elektronske glasbe. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na drugi strani pa je 36-letni Novak Đoković skupaj z Jeleno že od leta 2005, poročila pa sta se leta 2014 in imata dva otroka – sina in hčerko. V vsem tem času je zgradil kariero vrhunskega in svetovno znanega športnika, ki niza številne uspehe. 

Novak Đoković z ženo Jeleno
Novak Đoković z ženo JelenoFOTO: Profimedia

Novak in Jelena Đoković
Novak in Jelena ĐokovićFOTO: AP

Jelena Đoković moža redno spremlja na teniških turnirjih.
Jelena Đoković moža redno spremlja na teniških turnirjih.FOTO: Profimedia