Najbolje plačana turška igralka prejme 467.000 evrov na epizodo

Najbolje plačana turška igralka prejme 467.000 evrov na epizodo

M.M.
27.06.2024, 4:12
0
Burcu Özberk poznajo tudi slovenski gledalci, saj jo lahko spremljajo v seriji Ljubezenska past. Njeno neto premoženje je ocenjeno na več kot 3,7 milijona evrov.

Priljubljena turška igralka in model Burcu Özberk je odigrala vloge v številnih turških filmih in serijah, preden je osvojila srca gledalcev z vlogo Aye v seriji "Ljubezenska past", ki jo lahko spremljate na Voyo. Za vlogo v omenjeni romantični komediji iz leta 2020 je prejela turško nagrado Zlati metulj za najboljšo igralko.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Turška igralka živi in dela v Istanbulu. Njeni najljubši barvi sta rdeča in bela, njen najljubši igralec je Burak Deniz, medtem ko je njena najljubša igralka Hande Erçel. Poleg igralstva se ukvarja s fotografijo in rada potuje.   

Osnovno šolo je zaključila na lokalni zasebni šoli in diplomirala na oddelku za gledališče na Univerzi Hacettepe v Ankari. Njeno neto premoženje je ocenjeno na 3.739.260 evrov, največ pa zasluži kot igralka in manekenka. Za eno epizodo Ljubezenske pasti prejme 467.000 evrov.

Burcu je sodelovala s številnimi znanimi igralci, med drugim z Berkom Atanom in Ilhanom Senom

V svoji karieri, ki se je začela leta 2012, je Burca osvojila in bila nominirana za več nagrad, vključno z nagrado zlati metulj in nagradami mednarodnega filmskega festivala v Izmirju. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Lepa turška igralka ima na družbenih omrežjih impresivno število sledilcev, kar 9,7 milijona. Njena slava se je začela leta 2013 z vlogo v seriji "Sulejman Veličastni".

Burcu Özberk naj bi bila trenutno samska, pred tem pa je bila v kratki zvezi z igralcem Alperenom Duymazom

Povzeto po net.hr

PREBERI ŠE

Obiskali smo mesto duhov, ki je bilo zgrajeno za bogataše