Najprej dopust na Hrvaškem, nato nakup vile v Črni gori

Najprej dopust na Hrvaškem, nato nakup vile v Črni gori

M.M.
03.08.2023, 4:45
0
Novak Đoković si je s soprogo Jeleno privoščil še eno luksuzno nepremičnino.

Novak Đoković, srbski teniški igralec, je v črnogorskem obmorskem mestu Boka Kotorska kupil razkošno vilo, ki ima tudi zasebno plažo, poročajo srbski in hrvaški mediji. 

Vila se nahaja v bližini nepremičnine njegovega dobrega prijatelja Jugoslava Karića, ki mu jo je pomagal izbrati, vila pa je po poročanju srbskih medijev v odličnem stanju. Novak in Jelena Đoković jo želita urediti po svojih standardih in imata nekaj posebnih zahtev, kako naj postopajo delavci.

Đokovićeva vila je podobna drugim v luksuznem letovišču Ljuta, nahaja pa se na obali in ima zasebno plažo.

"Gre za ogromno posest s hišo, ki ima dostop do morja. Tukaj ima vsak svojo zasebno plažo," je za Blic potrdil vir in dodal, da si par želi še izboljšati videz vile.

Čeprav ni znano, koliko je Đoković odštel za nepremičnino, je podobna vila v lasti njegovega prijatelja Jugoslava Karića vredna 1,3 milijona evrov.

PREBERI ŠE

Novak Đoković je za zmago na Roland Garrosu prejel toliko denarja

Đoković ima tudi luksuzno nepremičnino v Vojvodini, ki jo je gradil kar nekaj let. "Novak je želel nekaj, kar ima v Srbiji redkokdo. Namreč, ob bazenu, ki je bil zgrajen na dvorišču, je Novak želel vse nadgraditi, zato je vztrajal pri jami in slapu nad bazenom. Ta je bil Jelenina in njegova skupna želja. Vse je narejeno iz naravnega kamna, ki je bil pripeljan iz posebnega kraja. Tik ob jami se nahaja slap, ki je v naših krajih nekaj nenavadnega. Šum padajoče vode še posebej sprošča Jeleno, ki skrbi za vsako podrobnost. Otrokom sta postavila vodni tobogan," navaja Blic. 

Đoković je pred kratkim dopustoval v Dubrovniku in na Korčuli, kjer so ga ujeli z ženo Jeleno in otroki, znano pa je že, da tenisač poletje rad preživlja na morju, predvsem na obali Jadrana.

PREBERI ŠE

Nekdanje dekle Novaka Đokovića z enim nastopom zasluži tudi 30.000 evrov

Đoković v Dubrovniku
Đoković v DubrovnikuFOTO: Profimedia

Povzeto po Blic in showbuzz.dnevnik.hr