Okrutni diktator ali najboljši šef: Kaj je prava resnica o Meghan Markle?

Okrutni diktator ali najboljši šef: Kaj je prava resnica o Meghan Markle?

M.M.
26.10.2024, 4:43
0
O Meghan Markle kot šefici krožijo različne govorice - večina je slabih, zelo malo pozitivnih. In zadnje trditve njenega nekdanjega osebja ji ne gredo v prid. So pa tudi takšni, ki so ji stopili v bran in jo označili za sanjsko šefico. Kaj je res?

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V zadnjem času je spet zelo glasna razprava o tem, da je Meghan Markle grozna nadrejena, ki je kot demon, ki grdo ravna s svojim osebjem. Eden izmed teh, ki je v palači delal za vojvodinjo sussekško, je rekel, da je bil priča situacijam, ko je osebno in po telefonu žalila zaposlene, jih dobesedno "prežvečila in izpljunila" ter jih spravljala v stres.

Po poročanju spletnega portala Daily Mail je nekdanji pomočnik dejal, da so "vedno mislili, da je Meghan klasična narcisoidna oseba" in da je bila "ljubka, ko ji stvari gredo od rok, a pravi demon, ko ji ne gre".

Nova priznanja

Princ Harry in Meghan Markle
Princ Harry in Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Zadnje poročilo, ki ga je objavila spletna stran Daily Beast, sledi dvema nedavnima velikima člankoma, objavljenima v ZDA o Meghan – enemu v Hollywood Reporterju, ki jo je kritiziral kot diktatorko, in drugemu v Us Weeklyju, ki je hvalil njen slog vodenja ljudi. Tiskovni predstavnik, ki zastopa Meghan Markle in princa Harryja, je dejal, da ne bo komentiral novega članka v Daily Beast.

Daily Beast je citiral zaposlenega v palači, ko sta bila Meghan in Harry še aktivna člana kraljeve družine. "Mislim, da so po slabih občutkih, povezanih z Megxitom, Meghanini slabi trenutki povečani, izkrivljeni in napihnjeni čez mero," je dejal. "Vsekakor pa so bili slabi, zelo slabi ... trenutki. Bil sem priča trenutkom, ko je osebno ali po telefonu dobesedno prežvečila in izpljunila zaposlene, zaradi česar so se ti počutili slabo. Toda po drugi strani je bilo to neverjetno naporno obdobje in menim, da ni bilo tako slabo. Sama je rekla, da je včasih samomorilna," je razkril. 

Drugi sodelavec, ki je sodeloval z Meghan pred njeno poroko na gradu Windsor maja 2018, je razmišljal o pozitivni podobi, prikazani v članku Us Weekly. Za Daily Beast je dejal, da jo vidi kot klasično narcisoidno osebo. "Ljubka je, ko ji gredo stvari, toda ko se stvari obrnejo, je demon," je dejal.

Tretji vir je za The Daily Beast povedal, da je Meghan prek telefona kričala na cvetličarko, potem ko je ta izdala podrobnosti o šopku, ki so ga pripravljali zanjo – vendar brez identificiranja Meghan kot stranke. Prisegli so, da ne bodo nikoli več delali z njo, kljub prepoznavnosti, ki jo s tem sodelovanjem dobijo v javnosti. 

'Kruta' vojvodinja

PREBERI ŠE

Kam so izginili milijoni? Princ Harry in Meghan Markle sta se znašla v težavah

Potem so bile tu še obtožbe v članku Hollywood Reporterja, ki je bil objavljen 12. septembra, v katerem je pisalo, da je "kruta vojvodinja spravljala v jok odrasle moške, ko je ukazovala".

Nato je osebje, zvesto Harryju in Meghan, v članku, objavljenem pred kratkim, za Us Weekly podalo sijajno poročilo o paru in pozitivno poročilo o njunem poklicnem življenju. Josh Kettler, Harryjev nekdanji vodja osebja, ki je par avgusta zapustil po samo treh mesecih dela, je v članku za Us Weekly dejal, da ga je par "toplo sprejel" in ga označil za "predanega in delovnega". "Bilo je impresivno biti priča temu," je dodal, ne da bi pojasnil, zakaj je tako hitro pustil službo.

Ben Browning, Archewellov nekdanji vodja vsebine – ki je bil odgovoren za njihov dokumentarni film na Netflixu, a je nato odšel pred iztekom pogodbe – je dejal, da so bile njegove izkušnje v podjetju in z Meghan in Harryjem na splošno "pozitivne". Njihova trenutna vodja odnosov z javnostmi Ashley Hansen pravi, da so jo obravnavali s "skrbjo in pozornostjo, ki bi jo starši namenili lastnemu otroku", ko si je vzela dopust za operacijo, in dodal, da so ji poslali tudi rože in darila. "Meghan je vsak dan osebno stopila v stik z mojim možem, da bi se prepričala, da sva oba v redu in da imava podporo. Njemu je to veliko pomenilo, meni pa še več. Ne zavedaš se, koliko takšna prijaznost in pozornost pomenita, dokler je ne potrebuješ," je dodala.

Podjetje, kjer je vse krasno

PREBERI ŠE

Meghan Markle ne skopari z nakitom. Ultra dragi kosi, ki jih je razkazovala

Drugi anonimni vir je za Us Weekly povedal, da je to prvo podjetje, v katerem je delal, kjer so mu bili všeč prav vsi. Harry in Meghan naj bi izbrala najboljši kader, ki je bil na trgu, in se lepo ukvarjal z njim. 

Povedali so, kako Harry prek videoklicev sprašuje osebje o tem, kaj so počeli čez vikend, in da kot ekipa načrtujejo dogodke, kot so večeri karaok in druga skupna druženja. Nekdanji uslužbenec je povedal, da je kraljevi par izvedel, da je posvojil psa, in "naslednji dan sta me na pragu pričakala povodec luksuzne znamke in nova ovratnica". 

Bodoči starši prejmejo tudi "popolnoma nova darila in prvovrstne rabljene predmete od para samega", kot so neuporabljeni avtomobilski sedeži in otroški predmeti, ki jih ne potrebujeta več. "Želita poskrbeti za nas," je dejal eden od trenutnih zaposlenih. "Meghan bo naredila stvari za vas. Če se boste pritoževali nad svojo poltjo, bo sestavila darilni paket izdelkov za nego kože," dodaja.

Trdili so tudi, da nihče ne zapusti doma Meghan in Haryja v Montecitu praznih rok. "Kadarkoli gre zaposleni v njihovo hišo, se vrne s košaro svežega cvetja, svežega sadja in svežih jajc," je dejal eden od zaposlenih. "Najboljši šefi, kar sem jih kdaj imel," vztraja drugi trenutni član ekipe.

Dobro zasnovana kampanja blatenja?

PREBERI ŠE

Medtem ko se princ Harry in Meghan Markle borita za uresničitev svojega velikega cilja, sta William in Kate tiho uresničila svoj načrt!

V pogovoru za Us Weekly je Archewellova nekdanja šefica Mandana Dayani dejala, da so se "prijaznost, mentorstvo in podpora", ki jih je prejela od vojvode in vojvodinje, "zgodili tiho in za zaprtimi vrati".

Takšne obtožbe so v popolnem nasprotju z nedavnimi poročili o vrsti odhodov iz njihove organizacije Archewell, ki združuje njihove medijske posle s človekoljubnimi prizadevanji. Izjave v Hollywood Reporterju, ki trdijo, da je vojvodinja "okrutna diktatorka", so prišle od nekoga, ki je "zelo visokega položaja" in še vedno dela za par, trdijo. 

V članku je tudi pisalo, da Meghan "ne sprejema nasvetov" in je "spravila v jok" odrasle moške, medtem ko je kriče ukazovala. Hollywood Reporter je par opisal tudi kot "slaba odločevalca", ki "pogosto spreminjata svoje mišljenje". Navedeno je bilo tudi, da vojvodinja "omalovažuje ljudi" in "ne sprejema nasvetov". 

Čeprav nista uradno komentirala, je vir "blizu" Harryja in Meghan prejšnji teden zavrnil trditve. Poudarili so tudi, da je opomba v njenem elektronskem podpisu, v kateri je navedeno, da se osebje ne bi smelo čutiti dolžnega odgovarjati izven običajnega delovnega časa, dodaten dokaz, da ni bila zahtevna. Sama Meghan je vedno odločno zanikala trditve o ustrahovanju osebja in trdila, da so del "naklepne kampanje blatenja".

Vir: TPortal