Povsem nova raven nakupa in prodaje zlatih palic standarda Good Delivery

Povsem nova raven nakupa in prodaje zlatih palic standarda Good Delivery

PR
21.10.2024, 5:00
Vlagatelji v portfelje vse pogosteje vključujejo naložbeno zlato mednarodnega standarda Good Delivery, ki ga ponuja tudi podjetje Goldman Graff v centru Ljubljane. Gre za naložbo, idealno tudi za začetnike v svetu borznega poslovanja. Kljub temu prinaša znatne donose. Primer, pred desetletjem je bila borzna cena zlata mase 31,1035 gramov (unča) 945 ameriških dolarjev, te dni je 2.660. Borzna cena grama zlata je osnova za izračun tako prodajne kot odkupne cene.

Prodaja zlata je v porastu, zato interes za to dragoceno kovino še vedno presega pričakovanja. Kot povedo pri podjetju Goldman Graff, so pri strankah zaznali predvsem navdušenje nad tem, da je upravljanje z zlatom kot nadvse likvidnim sredstvom enostavno in brez skritih stroškov. To je prednost, ki si jo je zlato zagotovilo tudi z ohranjanjem svoje pomembne vloge v razvoju človeške civilizacije in neprestane vključenosti v grajenje sodobnih ekonomskih sistemov. 

Prav zato se tako fizične osebe kot tudi podjetja vse pogosteje zavarujejo prav z naložbo v zlate rezerve, zlato pa ostaja ključna vrednostna komponenta tudi v državnih rezervah po vsem svetu.

Podjetje Goldman Graff ima svoje prostore v centru Ljubljane.
Podjetje Goldman Graff ima svoje prostore v centru Ljubljane.FOTO: Arhiv naročnika

Kljub premium storitvi je osnovni cilj podjetja Goldman Graff zagotoviti strankam cene, ki so mednarodno konkurenčne in primerljive s ponudniki na trgu EU. Zlate palice in kovanci v ponudbi ustrezajo mednarodnemu standardu in so zato likvidni kjerkoli po svetu. Stranki hkrati prihranijo čas in denar, saj jim ponujajo hrambo zlata v trezorju vrhunske kakovosti, ki jo jamči vodilni evropski proizvajalec Wertheim Vertriebs. Stranka lahko izbere med sefi različnih velikosti, zavarovanimi do 1 milijona evrov, kar je zagotovo prednost v Sloveniji.

Zlato ima v zgodovini človeštva prav posebno mesto. Dragocena kovina, ki so jo hranile že antične civilizacije, je danes prisotna v praktično vseh segmentih našega življenja. Blešči se v hollywoodskih filmih, skriva se v naših najljubših tehnoloških napravah, razveseljuje nas v obliki nakita in dragocenosti, obenem pa je, kot sporočajo pri podjetju Goldman Graff, vedno pogosteje del naložbenih portfeljev, saj zagotavlja dolgoročno stabilnost in zanesljivost.


Naročnik oglasa je Goldman Graff, d. o. o.