PREMOŽENJE

Tudi slavna igralka je morala plačati kazen

Natisni3
Medtem ko koronavirus straši tudi številne zvezdnike, mednje očitno ne sodi upokojena igralka Cameron Diaz, ki jo paparaci pogosto opazijo, kako se mudi po opravkih. Enako je bilo tudi te dni v Los Angelesu, ko si je igralka privoščila kosilo s prijatelji, nato pa jo je pričakala kazen za napačno parkiranje.

Čeprav se je Cameron Diazže pred dobrimi petimi leti poslovila od filmskih kamer in se tako upokojila, ji paparaci še vedno sledijo na vsakem koraku, zanimanje pa se je še okrepilo letos, ko je 3. januarja sporočila, da je na svet privekala njena prvorojenka Raddix. Tako je bilo tudi pred dnevi v Beverly Hillsu, kjer je svojo črno teslo parkirala kar ob cesti in odšla na kosilo, ko se je vrnila, pa jo je čakala parkirna kazen. Koliko bo morala Cameron odšteti, ni točno znano, saj kalifornijski zakon določa različne cene glede na prekršek. Tako boste morali, če boste parkirali na mestu za invalide, odšteti slabih 400 evrov, sicer pa je v povprečju treba za kazen odšteti 62 evrov.

PREBERI ŠE
Koliko za tri ure parkiranja? Voznik ostal v šoku

Slavni igralki ni bilo prizanešeno; policist ji je napisal kazen za napačno parkiranje.
Slavni igralki ni bilo prizanešeno; policist ji je napisal kazen za napačno parkiranje.FOTO: Profimedia

Cameron Diaz to soboto, 21. marca, ob 20.00 prihaja na POP TV. Ne zamudite komedije Huda učiteljica!

Diazova se od igralstva sicer ni poslovila, ker ne bi več uživala v svojem delu, ampak je v enem izmed intervjujev pojasnila, da so ji bila nenehna potovanja po svetu, ki jih je kariera od nje zahtevala, prenaporna. Danes Cameron uživa veliko bolj zasebno in mirno življenje v Kaliforniji z malo Raddix in partnerjem, sicer glasbenikom Benjijem Maddenom, oba pa svojo zasebnost skrbno varujeta. 47-letna igralka se tako na svojem Instagramu vse od poroda še ni oglasila, prav tako pa svoje hčerkice še ni pokazala svetu.

Cameron je zadnji film posnela leta 2014.
Cameron je zadnji film posnela leta 2014.FOTO: Profimedia

Ta konec tedna pa na POP TV prihaja eden izmed priljubljenejših Cameroninih filmov, Huda učiteljica. V njem se Cameron prelevi v Elizabeth Halsey, privlačno, a skrajno prostaško srednješolsko učiteljico brez dlake na jeziku. Ko jo zapusti fant, se bolj kot učencem začne posvečati zapeljevanju bogatega učiteljskega kolega Scotta, saj bi tako lahko za vselej opustila poučevanje. Prepričana je, da bi Scottovo pozornost dobila z večjim oprsjem, zato skuša zbrati denar z organizacijo zapeljivega pranja avtomobilov. Da bi hitreje dosegla svoj cilj, načrtuje še več zabavnih in moralno spornih nakan.

Ne spreglejte zabavne Cameron Diaz v filmu Huda učiteljica to soboto, 21. marca, ob 20.00 na POP TV.
Ne spreglejte zabavne Cameron Diaz v filmu Huda učiteljica to soboto, 21. marca, ob 20.00 na POP TV.FOTO: Profimedia