Na dopust brez dolgov

Na dopust brez dolgov

M.M.
09.06.2021, 5:00
0
Ste tudi vi eni izmed tistih, ki vsako leto za dopust vzamejo kredit? In nato obroke odplačujejo še vse leto oziroma do novega kredita? Res mora biti tako? Ne. Predstavljamo vam dva nasveta, kako na dopust brez posojila.

Vsi, ki radi potujejo, vedo, kako na neboleč način privarčevati denar za novo avanturo. Na spletni strani Punkufer so predlagali, da si doma na vidno mesto postavite ogromen stekleni kozarec za vlaganje in ga oblepite s fotografijami svoje naslednje destinacije. Nato kovance, ki se vam naberejo v denarnici, jaknah in torbah, mečite v ta kozarec. Boste videli – tako lahko privarčujete res ogromno denarja. Če vsak dan v kozarec vržete 1 evro, je to že 365 evrov v celem letu! S tem denarjem si lahko že kupite letalsko karto. 

Vsi vemo, da za rojstni dan dobimo kup stvari, ki so večinoma nepotrebne. Jaz sem tako dobila aparat za pripravo domačega jogurta, pa sploh nisem oseba, ki bi se navduševala nad tem. Ali pa na primer kristalno vazo in dve posodi, s katerimi sploh ne vem, kaj naj počnem, saj niso v mojem stilu. Predvidevam, da to ni bilo tako poceni, ta denar pa bi raje porabila za kakšno potovanje. Pogovorite se s sorodniki in prijatelji ter skušajte sprejeti dogovor, da si boste darovali denar ali bone turističnih agencij in podobno. 

PREBERI ŠE
Na dopust s skoraj 70.000 evri gotovine in nakitom, za katerega je odštela pravo bogastvo

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke