
Davor Podbevšek je kot otrok večkrat "skuhal" juho iz travniških rožic za staro mamo in ata. Tudi kot odrasel si je vedno predstavljal delo v povezavi z naravo. Zamisel za Barba sol je dobil naključno med iskanjem sestavin za kosilo, predvsem pa zaradi velike ljubezni do dobre hrane in gourmet izdelkov.
Soli z okusom Barba nastajajo ob spoštovanju tradicije. Zaradi lokalne zgodovine, kulture in kakovosti kot glavno sestavino uporabljajo tradicionalno nejodirano nerafinirano sol, ki ji ročno primešajo skrbno izbrane sestavine naravnega izvora in tako postane sol z okusom.
Barba sol je odlična za čisto vse vrste jedi, od hladnih prigrizkov, glavnih jedi in tudi za sladice. Lahko jo uporabljamo kot edino začimbo ali v kombinaciji z drugimi. Jed preprosto posolimo in krožnik je pripravljen. Na voljo so Barba sol BBQ Pink, Barba sol Zelišča in Barba sol Vino.
Spremljajte Barba sol na Facebooku!
Komentarji (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV