Cekin.si
Mesarstvo Stanonik
Štartaj Slovenija! - Podjetniki

Mesarstvo Stanonik

Cekin.si
22. 09. 2025 08.16
0

V mesariji Stanonik z domačo rejo in predelavo mesa v lastnem obratu glavne sestavine pridelajo sami. Leon je prepričan, da je kakovost proces. Tako med izdelavo skrbi, da vsak korak dosega visoke standarde. Rezultat je svinjska pašteta v treh različnih okusih. Privoščite si lahko okus klasik, pikant s slovenskimi čiliji Pipp in pa z okusom poletnega tartufa.

- Okolju prijazna embalaža

- Lokalne sestavine

- Trajnostno

- Brez jajc in mleka

- Brez glutena

- Brez laktoze

- Brez konzervansov, ojačevalcev okusa in barvil

OPIS

Leonove paštete so poslastica za vse vrste jedcev. Izberete lahko med klasično, pikantno s slovenskih čilijem Pipp in s poletnim črnim tartufom. Izbrane sestavine, slovensko meso in trajnostna steklena embalaža jih postavijo ob bok najboljšim mesnim namazom.

Odlično se podajo na svež kruh, kot del narezka, ob kozarcu vina ali na druženjih, kjer želite ponuditi nekaj posebnega. So poklon domači mesarski tradiciji v moderni, prefinjeni obliki.

Vsak kozarec paštete je rezultat lastne reje, premišljenega recepta in spoštovanja do živali ter surovine. Zato so paštete Stanonik več kot namaz. So dokaz, da lahko tradicionalno, lokalno in preprosto postane gurmansko.

1. Gourmet pašteta klasik

Klasična gourmet pašteta iz svinjskega mesa, ki je pridelano na družinski kmetiji Stanonik. Poda se vsaki priložnosti in navduši tudi najbolj zahtevne gurmane.

2. Gourmet pašteta pikant

Slovenski čili Pipp bo okusni gourmet pašteti dodal značilen pokus, ki vas bo prepričal. Primerna spremljevalka za vse obroke in priložnosti.

3. Gourmet pašteta s tartufi

Kraljevski okus slovenskega poletnega tartufa ponese gourmet pašteto kmetije Stanonik na novo raven. Okusite sinonim kakovosti.

Oglaševanje Uredništvo PRO PLUS Moderiranje Piškotki Spremeni nastavitve piškotkov Politika zasebnosti Splošni pogoji Pravila ravnanja za zaščito otrok
ISSN 2630-1679 © 2025, Cekin.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1254