Cekin.si
Sita Ula
Štartaj Slovenija! - Podjetniki

Sita Ula

Cekin.si
22. 09. 2025 08.16
0

Sita Ula je sinonim za praktično, hranljivo in lokalno prehransko izbiro. Juhe so večinoma narejene iz lokalno pridelane sezonske zelenjave in slovenskih zelišč, brez konzervansov ali umetnih ojačevalcev okusa. Liofilizacija ohranja hranilno vrednost in okus, embalaža pa zagotavlja dolgo obstojnost. Kot nalašč za tiste s hitrim življenjski tempo, ki pri prehrani niso pripravljeni sklepati kompromisov.

- Hitro pripravljeno

- Trajnostno

- Brez konzervansov, ojačevalcev okusa in barvil

- Brez dodatnega sladkorja

- Lokalne sestavine

- Vegansko

OPIS

Juhe Sita Ula so pripravljene v nekaj minutah. Potrebujete le vročo vodo, skodelico in žlico. So idealen obrok za službo, študij ali izlet, ki ohranja pristne okuse slovenske zelenjave.

Liofilizacija ohranja vitamine, minerale in visoko vsebnost vlaknin sveže zelenjave. Juhe ne vsebujejo konzervansov ali umetnih ojačevalcev okusa.

Bučna, grahova in gobova z ajdo – vsaka juha je zasnovana z mislijo na sezonske presežke slovenskih kmetov in okuse, ki jih najdemo za mizo slovenskih domov.

1. Liofilizirana bučna juha

Za vse ljubitelje domače bučne juhe je Liofilizirana bučna juha Sita Ula prava izbira. Izdelana je iz hokaido buče, čebula, česna, nejodirane soli, peteršilja, timijana, šetraja. Z liofilizacijo ji nežno odstranijo vodo, kar ohranja izviren okus in hranila. Priprava je enostavna in hitra.

2. Liofilizirana grahova juha

Naravnost popolna za vse tiste, ki iščete okus zelenjave in hitro pripravo. Liofilizirana zelenjavna juha z grahom je izdelana iz graha, špinače, krompirja, čebule, jabolčnega kisa, nejodirane soli, kopra, drobnjaka in peteršilja. Z liofilizacijo ji nežno odstranijo vodo, kar ohranja izviren okus in hranila. Priprava je enostavna in hitra.

3. Liofilizirana grahova juha

Liofilizirana gobova juha z ajdo združuje šampinjone, kanček jurčkov, ajdo, krompir, čebulo, česen ter zelišča (peteršilj, luštrek, lovor, timijan, majaron), zaokroži pa jo nežna sojina omaka in ščep nejodirane soli. Z liofilizacijo ji po klasičnem kuhanju nežno odstranimo vodo, zato ostaneta pristna aroma in hranilna vrednost. Priprava je preprosta in hitra.

Oglaševanje Uredništvo PRO PLUS Moderiranje Piškotki Spremeni nastavitve piškotkov Politika zasebnosti Splošni pogoji Pravila ravnanja za zaščito otrok
ISSN 2630-1679 © 2025, Cekin.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1254