ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

Ve, da se takšna priložnost zgodi le enkrat v življenju

Natisni0
Luigi, ki je Slovenijo navdušil z domačimi omakami, je zelo odkrit. Pokaže svoja čustva in koliko mu pomeni družina. Kako pa usklajuje posel in družinsko življenje?

Vsako nedeljo ob 18.05 na POP TV - Štartaj, Slovenija!

Luigi odkrito pokaže, koliko mu pomenijo njegovi najbližji.
Luigi odkrito pokaže, koliko mu pomenijo njegovi najbližji.FOTO: POP TV

Delati cele dneve, vsak dan in nikoli ne videti družine. Tudi najmočnejši se ob takem tempu zlomijo. A ob tem se lahko porodi ideja o samostojni podjetniški poti. Tako je bilo tudi v primeru Luigija Petrelle, ki je ustvaril slastne omake Alla Luigi

Začetki pa nikakor niso bili enostavni, saj je bilo veliko novega: če želiš uspeti, moraš poznati vse birokratske zakone in postopke. Brez pomoči družine in prijateljev pa tudi (velikokrat) ne gre. "Pomagali so nam prijatelji in družina – tako čustveno kot finančno," je za Cekin.si razkril Luigi. 

PREBERI ŠE
Luigi: To je priložnost, da uspeš!

Prizna, da imajo trenutno malo prostega časa, ko ga pa imajo, ga izkoristijo kar se da učinkovito. Luigi prosti čas nameni družini, še posebej otrokoma. 

Na začetku podjetniške poti je bila vsaka situacija stresna, ampak čez čas postaneš močnejši in nisi toliko ranljiv, pravi Luigi in dodaja, da zaenkrat stres ostaja, saj želijo maksimalno izkoristiti ponujeno priložnost, da se predstavijo v oddaji Štartaj, Slovenija!. Trenutno o dopustu ne razmišljajo, saj se tovrstna priložnost pojavi le enkrat v življenju.