ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

Medenka

printNatisnimessage0
Medenke voščenke so povsem varne za uporabo, pri njihovem razvoju pa so sodelovali likovni pedagogi in vzgojiteljice v vrtcih.

Medenke voščenke so izdelane iz 100-odstotno naravnih sestavin, slovenskega čebeljega voska in naravnih pigmentov. So povsem varne za otroška ustvarjanja in dovolj mehke, da se barvni pigment lepo prenese na papir. Poleg standardne velikosti v 13 živih barvah je na voljo tudi komplet krajših in debelejših voščenih barvic za najmlajše umetnike – Medenke voščenke junior v 7 barvah.

Te so oblikovane za malčke od 1 do 3 let starosti, ki voščenke držijo z dlanjo in ne med prsti. Risanje bo za malčke in otroke še bolj zabavno, ker so voščenke mehkejše in lepo drsijo po risalni podlagi. Medenke voščenke so povsem varne za uporabo, pri njihovem razvoju pa so sodelovali likovni pedagogi in vzgojiteljice v vrtcih. Izdelane so iz čebeljega voska, ki bi v podjetju Medenka sicer ostala neuporabljena surovina pri izdelavi njihove naravne sladkarije iz slovenskega medu in sadja. V nasprotju s parafinskim voskom je čebelji vosek popolnoma varen, ima prijeten vonj, rumenkasto-rjavo barvo in je celo užiten. Medenke voščenke so trajnostni izdelek, saj njihova proizvodnja ne obremenjuje okolja, na voljo pa so v reciklirani kartonski embalaži.

Podjetnika, ki ustvarjata blagovno znamko Medenka, sta Aljaž Tršarin Miha Jedlovčnik.