prašičjereja

Potrošnik
Kako zelo samooskrbni lahko postanemo?
14. 10. 2022 08.19V zadnjih nekaj letih so slovenska živilska podjetja v navezi s kmetijskimi podjetji postala pomemben regionalni zaposlovalec in povezovalec pridelovalcev ter drugih dobaviteljev opreme, materialov in storitev. Rezultat tega sta rahlo, a zanesljivo povečevanje samooskrbe, ter krepitev zavedanje potrošnikov o kakovosti lokalno pridelane hrane, ter njenih prednostih za družbo. Kako zelo samooskrbni pa Slovenci sploh lahko postanemo?

Koristno
Svinjsko meso bo dražje. Zakaj?
06. 11. 2019 10.29Izbruh afriške prašičje kuge je na Kitajskem močno zredčil populacijo prašičev. Kako bo oz. že vpliva na slovenski trg?

Koristno
Slovenci imamo radi meso
20. 08. 2015 10.13Slovenec letno poje več kot 80 kilogramov mesa. Najraje ima svinjino, vendar večinoma uživa tujo in ne slovensko, ker je enostavno ni dovolj.