Cekin.si

food

Koristno

Si tudi vi želite zimo preživeti v toplih krajih?

03. 09. 2019 15.49

Kam odpotovati decembra? Pri tem pa še privarčevati? V članku vas čaka nekaj nasvetov.

Premoženje

Račun v restavraciji: opekli so se tudi slavni in bogati

27. 08. 2019 10.24

40-letnik je naročil zrezek, a ni vedel, da bo zanj treba odšteti neverjetnih 920 evrov. Končni račun je znašal 1927 evrov. 

Koristno

Mali Lošinj: Posneli, kaj sta storila zaposlena v pekarni

22. 08. 2019 13.17

Zaposlena v pekarni sta storila nedopustno napako, meni lastnik in poudarja, da bo zadevo raziskal.

Kariera

Jezeršek išče štiri srečneže, ki bodo z njim odpotovali v Tokio na OI

30. 07. 2019 08.24

Cilj razpisa je izbrati več kandidatov, ki bodo z ekipo Jezeršek gostinstva odpotovali na strokovno-delovno ekskurzijo v Tokio, tam pa bodo skupaj skrbeli za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih dobitnikov medalj v Slovenski hiši. 

Koristno

Toliko vas bo stala domača orehova potica

19. 04. 2019 13.57

Jajca, šunka in potica. Preverite, koliko stanejo tipične velikonočne jedi!

Štartaj, Slovenija!

To je prva certificirana slovenska potica

27. 02. 2019 12.24

LePotica Janje Štrumbelj je prva slovenska potica, ki je dobila certifikat. Se je še spomnite iz oddaje "Štartaj, Slovenija!"?

Koristno

Kmetje lahko že oddajo vloge za letošnje subvencije

26. 02. 2019 08.16

Osnova za pravilno oddajo zahtevkov za kmetijske subvencije so urejeni osnovni podatki o kmetijah v raznih evidencah.

Štartaj, Slovenija!

Trenutek, ko je družina izvedela srečno novico

04. 11. 2018 18.45

Bilo je veliko neuspehov, a Grega in Tina sta vedela, da jima bo uspelo.

Štartaj, Slovenija!

Uroš in Valentina med veliko krizo odkrila rešitev

28. 10. 2018 18.25

Uroš in Valentina med krizo odločena, da ne bosta čakala konca kmetije, na kateri so delale generacije.

Štartaj, Slovenija!

Tina in Mark: Nisva vajena biti sprta, tako da nesporazume takoj rešiva

19. 10. 2018 08.53

Kako je biti podjetnik in doma skrbeti za dva mladoletna otroka?

Poklici za jutri

Takoj bi zaposlili več kot 160 natakarjev

16. 10. 2018 08.40

Natakarji so dandanes vse bolj cenjeni in najboljši so tudi dobro plačani. Predvsem pa jih delodajalci množično iščejo.

Štartaj, Slovenija!

Glas, da imata Tina in Mark kvalitetno robo, se je hitro širil

14. 10. 2018 18.43

Družina, ki sobiva z naravo in prisega na domače.

Štartaj, Slovenija!

Neža: Moj otrok je dokazal, da ni ovir

07. 10. 2018 18.44

Neža in Karmen sta prijateljici že od malih nog. Skupaj sta stopili na pot podjetništva.

Štartaj, Slovenija!

Ali vztrajaš, tudi če vsi trdijo, da si nor?

05. 10. 2018 11.22

Zakaj je včasih pomembno, da vztrajaš, tudi če vsi trdijo, da si nor?

Koristno

Kako ugodno potovati po Evropi

03. 10. 2018 08.51

Slovenci smo ljudje, ki radi potujemo, kar dokazujejo tudi velikokrat razprodani turistični aranžmaji. Včasih so to raziskovanja bližnjih evropskih mest, drugič odkrivanja novih kultur nekje daleč čez ekvator. Ker je jesen kot nalašč za oddih v sosednjih državah, smo vam pripravili nekaj nasvetov, kako potovati in zraven še privarčevati. Iz nasvetov smo tokrat izvzeli turistične aranžmaje in se osredotočili izključno na potovanja v lastni režiji.

Premoženje

Mastil se je z dragim zrezkom, medtem ko ljudstvo strada

19. 09. 2018 09.35

Venezuelski predsednik Nicolas Maduro si je privoščil večerjo v prestižni in zelo dragi istanbulski restavraciji Nusr-Et. Medtem se Venezuela sooča s hiperinflacijo, pomanjkanjem hrane in elektrike.

Štartaj, Slovenija!

Uroš in Valentina - Marmela

17. 09. 2018 10.25

Marmela ni niti marmelada, niti mlečni namaz, je nekaj vmes. Ta edinstven namaz odlikuje velik del sadja in oreškov ter dodano tekoče slovensko mleko. Marmelo lahko namažemo na palačinke ali kruh, dodamo kavi ali sladoledu, okusna pa je tudi preprosto po žlici. Na voljo je v šestih okusih, vsi pa so izdelani brez ojačevalcev okusa, barvil ali umetnih dodatkov.

Štartaj, Slovenija!

Mul'c

17. 09. 2018 10.25

Mul’c je žitni obrok, ki ga z dodanim mlekom pripravite v nekaj minutah. Vsi Mul’ci vsebujejo le naravne sestavine, so brez konzervansov, običajnega namiznega sladkorja, umetnih barvil ali arom. Bio ovsenim kosmičem, pirinemu zdrobu in kokosovemu sladkorju so za štiri različne okuse dodani slovenski orehi, lešniki, bio kakav in bio kokos.

Štartaj, Slovenija!

Moja presna granola

17. 09. 2018 10.24

Moja presna granola je hrustljav hranljiv obrok, ki si ga lahko pripravite za zajtrk, malico ali večerjo. Glavna sestavina so zemeljski mandlji (chufa), ki niso oreški, temveč gomolj rastline tigrova trava. Ekološka, presna in veganska dobrota je na voljo v petih različnih okusih ter je brez glutena, laktoze, oreškov in vsebuje le naravno prisotne sladkorje.

Štartaj, Slovenija!

La Popsi

17. 09. 2018 10.23

Sadne sladoledne palčke La Popsi so prijetna osvežitev in posladek, ki ga lahko uživate brez slabe vesti. Lahko so poletna osvežitev ali zimska popestritev, nedvomno pa razvredijo vsak piknik ali otroško zabavo. Vseh pet okusov je pripravljenih iz svežega sadja, brez umetnih barvil in konzervansov. Na voljo je tudi poseben okus za odrasle – mojito.

Kariera

Za to družino ni krize

20. 08. 2018 14.13

Šest do sedem tisoč glav prodane solate vsak dan pomeni, da Tomasino-Rozmanovi komaj najdejo čas za kosilo. Uspeh gorenjske kmetije je zasejala Štajerka, ki je pred 20 leti moža prepričala, da opusti živinorejo.

Kariera

Od zidarjevega sina do vizionarja

08. 08. 2018 09.21

Kaj se lahko naučimo od Robuchona?

Koristno

Previdno, ko naročate kavo!

26. 07. 2018 08.50

Dobro je vedeti!

Štartaj, Slovenija!

Davorju se je takrat spremenilo življenje

03. 07. 2018 06.45

Še pred začetkom 3. sezone oddaje Štartaj, Slovenija smo se v intimni atmosferi njegovega butičnega marketa pogovarjali z udeležencem prve sezone, Davorjem Podbevškom - Barbo. Kako mu je življenje spremenila sol, kako je začel in kaj svetuje novim podjetnikom?

Kariera

Zato Slovenci raje jemo arašidovo maslo

20. 06. 2018 06.34

Ko mu je prijatelj dejal, da mu nikoli ne bo uspelo, je sprejel izziv. Slovenec je z arašidovim maslom v prvih štirih mesecih tega leta ustvaril več kot 20.000 evrov čistega dobička.

Kariera

Hiša Franko na seznamu 50 najboljših restavracij na svetu

20. 06. 2018 11.27

V Hiši Franko so na svoji Facebook strani zapisali, da so ponosni in zadovoljni s tako pohvalo.

Koristno

Veliki trgovci izsiljujejo pridelovalce z nizko ceno?

15. 06. 2018 11.42

Prehrambeni varuh potrošnike poziva k nakupu slovenske sveže zelenjave in zgodnjega krompirja, četudi sta nekoliko dražja od uvožene.

Štartaj, Slovenija!

Ste se kdaj spraševali, zakaj kolesarji spijejo veliko kave?

12. 06. 2018 09.19

Naj ponudimo odgovor.

Kariera

Za diplomo je spekla 100 biskvitov

08. 06. 2018 12.41

Njena najbolj zahtevna naročnica je njena petletna hči, njen najmanj zahtevni naročnik pa njen devetletni sin. Najbolj zanimivo naročilo je bilo od Rusinje, saj je zahtevalo pravo raziskovalno delo.

Štartaj, Slovenija!

Težave z želodcem so ju pripeljale do uspešnega posla

05. 06. 2018 08.01

Zakaj je Iconic kava drugačna in kako nama je spremenila življenje?

Oglaševanje Uredništvo PRO PLUS Moderiranje Piškotki Spremeni nastavitve piškotkov Politika zasebnosti Splošni pogoji Pravila ravnanja za zaščito otrok
ISSN 2630-1679 © 2025, Cekin.si, Vse pravice pridržane Verzija: 989