Cekin.si

food

Kariera

Slovenski delodajalec: Bi rad delal 6 ur in bil plačan 8?

04. 10. 2019 08.48

Tudi v Sloveniji se vse več delodajalcev zaveda, da je lahko le spočit delavec dober delavec. Med njimi je tudi Klemen Lampič, ki ga mnogi poznate iz kuharskega šova Masterchef Slovenija.

Premoženje

Ostala sta brez besed, saj je račun znašal 430 evrov

01. 10. 2019 12.49

Japonska turista sta znesek sicer plačala, a sta bila zelo nezadovoljna.

Štartaj, Slovenija!

Novi produkti Štartaj, Slovenija! že na policah!

16. 09. 2019 09.36

Začelo se je! Letošnji podjetniki Štartaj, Slovenija! so svoje izdelke zložili na police 12 trgovin Interspar po vsej Sloveniji!

Štartaj, Slovenija!

ZIVABOWL

16. 09. 2019 09.31

Zivabowl je mešanica različnih semen, oreškov in sadja za hitro pripravo uravnoteženega obroka brez žit in dodanega sladkorja. Zivabowl, bogata z vlakninami, omega 3 maščobami in beljakovinami, je hranljiva malica, ki napolni z energijo. Z dodatkom vode ali mleka po izbiri obrok pripravite v dveh minutah. Na policah lahko izbirate med štirimi okusi obroka Zivabowl: malina, cimet, črni ribez in kakav.

Štartaj, Slovenija!

Moj Sufle

16. 09. 2019 09.30

Da bi uživali v vrhunski sladici, ne potrebujete spretnosti kuharskega mojstra. Moj Sufle je predpripravljena in globoko zamrznjena sladica iz 72-odstotne temne čokolade, ki jo pripravite doma v pečici, zato čokoladna sredica ostane tekoča, zunanja skorjica pa mehka in puhasta. Ne vsebuje pšenične moke, žit, emulgatorjev ali ojačevalcev okusa.

Štartaj, Slovenija!

BeLife

16. 09. 2019 09.29

BeLife kombuča je 100-odstotno naravna gazirana pijača, ki nastane s fermentacijo pravega čaja. Zaradi prisotne aktivne kombuča kulture, bogate s kvasovkami in bakterijami, sestavine fermentirajo in nastane poživljajoč gaziran napitek. Kombuči pravijo tudi živa pijača, saj ni pasterizirana in dobro deluje na splošno počutje. Poleg klasičnega okusa zelenega čaja je osvežujoča gazirana pijača na voljo še v okusih ingver-limonska trava in gozdni sadeži.

Štartaj, Slovenija!

Altburger

16. 09. 2019 09.29

Altburger je globoko zamrznjen 100-odstotno rastlinski burger, s katerim pripravite hranljiv obrok. Glavna sestavina so sojine beljakovine, ki niso gensko spremenjene, ostale sestavine rastlinskega izvora pa obljubljajo sočnost in dober okus. Izdelava rastlinskega burgerja Altburger ima v primerjavi z mesnim burgerjem veliko manjši vpliv na okolje. Altburgerju je dodan vitamin B12, s katerim poskrbite za vnos pomembnega vitamina.

Štartaj, Slovenija!

Alla Luigi

16. 09. 2019 09.28

Z mesnimi in zelenjavnimi omakami Alla Luigi lahko hitro pripravite okusno kosilo. Dva različna okusa omak sta pripravljena iz sveže zelenjave in mesa slovenskega porekla, brez ojačevalcev okusa in konzervansov. Omake so narejene po navdihu Luigijeve mame, na pristen italijanski način. Na voljo sta mesna omaka bolognese in veganski ragu.

Koristno

Si tudi vi želite zimo preživeti v toplih krajih?

03. 09. 2019 15.49

Kam odpotovati decembra? Pri tem pa še privarčevati? V članku vas čaka nekaj nasvetov.

Premoženje

Račun v restavraciji: opekli so se tudi slavni in bogati

27. 08. 2019 10.24

40-letnik je naročil zrezek, a ni vedel, da bo zanj treba odšteti neverjetnih 920 evrov. Končni račun je znašal 1927 evrov. 

Koristno

Mali Lošinj: Posneli, kaj sta storila zaposlena v pekarni

22. 08. 2019 13.17

Zaposlena v pekarni sta storila nedopustno napako, meni lastnik in poudarja, da bo zadevo raziskal.

Kariera

Jezeršek išče štiri srečneže, ki bodo z njim odpotovali v Tokio na OI

30. 07. 2019 08.24

Cilj razpisa je izbrati več kandidatov, ki bodo z ekipo Jezeršek gostinstva odpotovali na strokovno-delovno ekskurzijo v Tokio, tam pa bodo skupaj skrbeli za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih dobitnikov medalj v Slovenski hiši. 

Koristno

Toliko vas bo stala domača orehova potica

19. 04. 2019 13.57

Jajca, šunka in potica. Preverite, koliko stanejo tipične velikonočne jedi!

Štartaj, Slovenija!

To je prva certificirana slovenska potica

27. 02. 2019 12.24

LePotica Janje Štrumbelj je prva slovenska potica, ki je dobila certifikat. Se je še spomnite iz oddaje "Štartaj, Slovenija!"?

Koristno

Kmetje lahko že oddajo vloge za letošnje subvencije

26. 02. 2019 08.16

Osnova za pravilno oddajo zahtevkov za kmetijske subvencije so urejeni osnovni podatki o kmetijah v raznih evidencah.

Štartaj, Slovenija!

Trenutek, ko je družina izvedela srečno novico

04. 11. 2018 18.45

Bilo je veliko neuspehov, a Grega in Tina sta vedela, da jima bo uspelo.

Štartaj, Slovenija!

Uroš in Valentina med veliko krizo odkrila rešitev

28. 10. 2018 18.25

Uroš in Valentina med krizo odločena, da ne bosta čakala konca kmetije, na kateri so delale generacije.

Štartaj, Slovenija!

Tina in Mark: Nisva vajena biti sprta, tako da nesporazume takoj rešiva

19. 10. 2018 08.53

Kako je biti podjetnik in doma skrbeti za dva mladoletna otroka?

Poklici za jutri

Takoj bi zaposlili več kot 160 natakarjev

16. 10. 2018 08.40

Natakarji so dandanes vse bolj cenjeni in najboljši so tudi dobro plačani. Predvsem pa jih delodajalci množično iščejo.

Štartaj, Slovenija!

Glas, da imata Tina in Mark kvalitetno robo, se je hitro širil

14. 10. 2018 18.43

Družina, ki sobiva z naravo in prisega na domače.

Štartaj, Slovenija!

Neža: Moj otrok je dokazal, da ni ovir

07. 10. 2018 18.44

Neža in Karmen sta prijateljici že od malih nog. Skupaj sta stopili na pot podjetništva.

Štartaj, Slovenija!

Ali vztrajaš, tudi če vsi trdijo, da si nor?

05. 10. 2018 11.22

Zakaj je včasih pomembno, da vztrajaš, tudi če vsi trdijo, da si nor?

Koristno

Kako ugodno potovati po Evropi

03. 10. 2018 08.51

Slovenci smo ljudje, ki radi potujemo, kar dokazujejo tudi velikokrat razprodani turistični aranžmaji. Včasih so to raziskovanja bližnjih evropskih mest, drugič odkrivanja novih kultur nekje daleč čez ekvator. Ker je jesen kot nalašč za oddih v sosednjih državah, smo vam pripravili nekaj nasvetov, kako potovati in zraven še privarčevati. Iz nasvetov smo tokrat izvzeli turistične aranžmaje in se osredotočili izključno na potovanja v lastni režiji.

Premoženje

Mastil se je z dragim zrezkom, medtem ko ljudstvo strada

19. 09. 2018 09.35

Venezuelski predsednik Nicolas Maduro si je privoščil večerjo v prestižni in zelo dragi istanbulski restavraciji Nusr-Et. Medtem se Venezuela sooča s hiperinflacijo, pomanjkanjem hrane in elektrike.

Štartaj, Slovenija!

Uroš in Valentina - Marmela

17. 09. 2018 10.25

Marmela ni niti marmelada, niti mlečni namaz, je nekaj vmes. Ta edinstven namaz odlikuje velik del sadja in oreškov ter dodano tekoče slovensko mleko. Marmelo lahko namažemo na palačinke ali kruh, dodamo kavi ali sladoledu, okusna pa je tudi preprosto po žlici. Na voljo je v šestih okusih, vsi pa so izdelani brez ojačevalcev okusa, barvil ali umetnih dodatkov.

Štartaj, Slovenija!

Mul'c

17. 09. 2018 10.25

Mul’c je žitni obrok, ki ga z dodanim mlekom pripravite v nekaj minutah. Vsi Mul’ci vsebujejo le naravne sestavine, so brez konzervansov, običajnega namiznega sladkorja, umetnih barvil ali arom. Bio ovsenim kosmičem, pirinemu zdrobu in kokosovemu sladkorju so za štiri različne okuse dodani slovenski orehi, lešniki, bio kakav in bio kokos.

Štartaj, Slovenija!

Moja presna granola

17. 09. 2018 10.24

Moja presna granola je hrustljav hranljiv obrok, ki si ga lahko pripravite za zajtrk, malico ali večerjo. Glavna sestavina so zemeljski mandlji (chufa), ki niso oreški, temveč gomolj rastline tigrova trava. Ekološka, presna in veganska dobrota je na voljo v petih različnih okusih ter je brez glutena, laktoze, oreškov in vsebuje le naravno prisotne sladkorje.

Štartaj, Slovenija!

La Popsi

17. 09. 2018 10.23

Sadne sladoledne palčke La Popsi so prijetna osvežitev in posladek, ki ga lahko uživate brez slabe vesti. Lahko so poletna osvežitev ali zimska popestritev, nedvomno pa razvredijo vsak piknik ali otroško zabavo. Vseh pet okusov je pripravljenih iz svežega sadja, brez umetnih barvil in konzervansov. Na voljo je tudi poseben okus za odrasle – mojito.

Kariera

Za to družino ni krize

20. 08. 2018 14.13

Šest do sedem tisoč glav prodane solate vsak dan pomeni, da Tomasino-Rozmanovi komaj najdejo čas za kosilo. Uspeh gorenjske kmetije je zasejala Štajerka, ki je pred 20 leti moža prepričala, da opusti živinorejo.

Kariera

Od zidarjevega sina do vizionarja

08. 08. 2018 09.21

Kaj se lahko naučimo od Robuchona?

Oglaševanje Uredništvo PRO PLUS Moderiranje Piškotki Spremeni nastavitve piškotkov Politika zasebnosti Splošni pogoji Pravila ravnanja za zaščito otrok
ISSN 2630-1679 © 2025, Cekin.si, Vse pravice pridržane Verzija: 1072